Bilprovning och killar!

Vart har jag varit hela morgonen? Det ska jag tala om, jag har provkört en Opel insignia. Jävulusiskt fina bilar! Det är som att sitta i ett stort och rymligt lyxrymdskepp.

Jag går på små moln! Jag har vågat vara lycklig hela helgen;-) nu har jag bestämt mig för att sluta oroa mig.
Jag ska ta dagen som den kommer, skiter sig livet imorgon så får jag deala med det då. Jag har inte vågat känna efter de senaste åren, livrädd för att bli ledsen eller besviken.
Det är en ful vana det där, och mycket som händer i ens liv är nog ”ordets makt” och att man alltid tror och tänker det värsta. 2010 kommer bli den positiva tanken och hälsans år.
Rackarns! Jag börjar ju nästan låta som en livscochings’predikant 😉 inte min mening. Jag sprudlar nog av lycka för att smålillarna kommer idag!
Jag har marinerat revbensspjäll, städat grillen, och handlat.

Hur har din helg varit? Något kul som har hänt dig?
Pojkarna, ska hämtas efter fotbollen, så nu tänkte jag sätta fötterna på bordet och njuta lite av kvällssolen.

 1. Håller med dig, man skall tänka positivt, vakna på morgonen med ett smile på läpparna……jag vet ibland är det svårt men jag tror att det hjälper och tänka att idag kommer det bli en bra dag!
  Njut av solen!//U

 2. Spännande, blir du med Opel?

  Jag har varit ledig 4 dagar, jätte skönt och jag har haft det kanon mysig med familj, vänner, picknick, lek, SATC 2, preimärturen med båten och kalas 😉

  Hoppas Du får en fortsatt trevlig vecka!

 3. Härlig inställning, Maggan! Ta en dag i taget och se vad livet erbjuder.

  Själv har jag haft en strålande dag trots innesittande. Läser opponenters rapport som jag ska opponera på på torsdag. Lite tröttsamt men jag fick världens mysigaste kram och puss av min dotter Isadora när jag hämtade henne på dagis. Då leker livet. 😀

 4. Hur gör du för att tänka positiva tankar? Har du något ”hemligt” recept? Eller kanske har det med läggning att göra? Vissa bara har det?

 5. Låter ju underbart Maggot att du känner dig lycklig;)
  Igår spelade min plutt fotboll mot din L. Vi fick storstryk, men det spelar inte så stor roll;)
  L var iaf riktigt bra i fotboll, men det vet du ju säkert redan;)

  Fortsätt ha det kanon nu min vän.

  Kraaaaaaaaaaaaamar

 6. Underbart att du känner dig så lycklig!
  På söndag ska min dotter spela fotboll mot Sigtuna i Sigtuna, ska bli kul att få komma dit, funderar på att ta en fika på stället där du och din syster har ätit lunch några gånger (32…..något heter det tror jag) det ser så mysigt ut.

 7. Hej alla!!

  Är det någon som kan hjälpa mig, jag bloggar med Blogpress i min iphone, men vet någon hur sjutton jag kan få till smileys??? Jag kan varken på blogpress eller på blogspot… helt inkompetent med teknik!! Men vore tacksam för svar!!

  MVH LOTTE

 8. Är du kär Maggan? för en tid sedan kunde man läsa att din ”nya” höll på med bilar stämmer det?efter som du bloggat en del på sista tiden om just bilar?

 9. Hej Maggan!
  Helgen och även idag har gått åt till o plugga, har tenta på torsdag och sedan börjar det om igen inför sista tentan innan sommaren nästa torsdag.
  Det var bara i Lördags jag tog mig en hel ledig dag. Och det var skönt och behövligt. Träffade en god vän och umgicks! Blev bjuden på pizza oxå, mums! Vi hade det supertrevligt!!
  Vädret får mig att känna så mycket positivitet att det är svårt att vara annat än just positiv just nu.

  Jag e glad att du e så glad och önskar dig en trevlig vecka med grabbarna.

  Kram Ingela

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..