Jipiiioo!!!

Jag dör vad kul!!!!!

 1. Hej Magdalena!
  Om cirka två veckor fyller jag 22 år, men det är inte den födelsedagen jag vill berätta om. Utan imorgon, den 1a april fyller jag ett år. Det är då exakt ett år sedan jag överlevde en hjärnblödning, precis som du.
  Jag är väldigt ung, och läkarna kan fortfarande inte säga några exakta orsaker till att jag drabbades av detta. Även om det var en riktigt hemsk period så har jag lyckats ta vara mer på livet efter detta!

  Många kramar, Maria

 2. I ask you advice in english, because i don´t know how to write in swedish. Me and my ex-boyfriend have been trying to be friends since the break-up, which happened six months ago. It has not been easy, because it was a stormy relationship and when we broke up i needed therapy, because i felt very bad and tought that my life was over. I´m now fine and for the first time in my life, i love myself and i´m happy to be me. The problem is that we haven´t been seeing each other in over two months, and now we possibly see each other, he met someone new almost immediatly after the break-up. It was hard for me because i was sick. It´s very hard for me to say him no, because he was a big part of me life for 4 1/2 years. So should i see him? I´m afraid that i get back on being unhappy and feeling bad inside. Part of me say yes and the other part no. This is somehow common problem, but i need still some help. I read your blogg every day and it makes me think that life is worth of living because there is always someone who can make you smile and people who have been in same situations. I thank you Magdalena for your wise words, especially i like when you say appreciate yourself because there is no one like you.

 3. Hej Maggot!
  Lyssnade precis på intervjun med dig av Lotte Brommé. Måste bara säga att jag tycker du verkar vara en helt underbar människa. Stark, omtänksamt och, bäst av allt, heeeelt underbar humor!

  Ville bara säga det 🙂

  Kram Emelie 20 år…en av dina korvar 🙂

 4. Hej!

  Vilken toppenöverraskning ni fick, hoppas ni fick en bra dag! Fyrhjuling är ju så himlans kul, min pappa har en på gården och den brukar få gå varm! Härligt att få skita ner sig ordentligt ibland! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..