Maggot the kackerlacko!

Har haft ett vårrus i hela kroppen idag! Jag har känt mig riktigt lycklig. Det kan vara vädret?  Vilken skillnad lite sol kan göra för kropp och själ.

Min intervju med Lotta Brome för P4 extra gick super. Jag är alltid nervös när jag ska sitta i radio eller TV, rädd att låta dum eller säga något korkat. Fånigt! ”Många tror nog att man bara flyger in och gör det utan att blinka” men så är det inte. Det bästa är att INTE vara förberedd, då kommer det oftast från hjärtat…

CIMG0320

Lotta var fantastisk, och alla de andra medarbetarna för programmet oxå. Tack!

CIMG0325

Det kändes hjärtligt, lugnt och seriöst. Jag kan i ärlighetens namn säga att intervjun med Lotta, var som att sitta hemma i soffan och prata. Man kände sig trygg och varmt välkommen..

Min intervju med Lotta

Har varit och fixat Isaks pass, det gick fort. det var ingen kö och maskinerna ”idag” är smidiga och snabba.

IMG_3460

Har varit förbi mammsen, och sitter nu uppkurad i soffan och skriver till dig.

Måste gå och lägga mig snart, för jag ska vara uppe på bokförlaget imorgonbitti och prata ihop mig med min förläggare Leif. Boken  börjar ta form nu..

Efter det så ska vi åka ut till Aske Herrgård där vår nästa blogghelg kommer äga rum i sommar. Spännande! Vi ska sova över, testa maten och titta på lokalerna, omnejden och brainstorma ideer…

Vi kommer få en överaskning där ute! Vad vet jag inte..Men vi vart tillsagda att ha på oss varma och tåliga skor. Undra om Tjocko och Rickard äger några??

Hoppas det är något riktigt tufft och manligt, då kommer jag skratta mig hes av böse’i’natur’försöker vara’tuffa’synen! Ha’ha

Nu ska jag mysa med en OK innan jag släcker lampan (Tack Britt)

IMG_3463

Sov gott min älskade vän, och hoppas att våren fångar dig med storm. Jag hoppas du är lycklig och frisk. Om inte, kämpa på! Det här fixar vi, skratta åt skiten, och börja om imorgon 😉

Maggot the kackerlacko

 1. Är lite däppig just nu, kollade på hockey och de lag jag håller på åkte ut idag. FBK brukar inte sluta så här tidigt, så det känns tomt. Men man ska väl se från dem ljusa sidan, våren har kommit och det börjar kännas i kroppen. Man blir lite gladare, och har lättare att le. Märkligt igenterligen att lite sol påverkar oss på detta sätt. Fast det är ju bara positivt. Ha det så bra!!!
  Kram Sussie

 2. Intervjun gick ju jättebra! Lotta är härlig, lyssnar nästan varje dag.

  Måste bara säga vilken välsignelse för Isak att få komma iväg på en sådan här resa. Vilken bra grej! Ett minne för livet och säkert något som kommer göra stort intryck på honom. Kan han inte skriva om sin resa här sen? Hade varit intressant att höra om hans tankar kring det efteråt. Annars får du rapportera 😉

  God natt!

 3. vill önska lilla kackerlackan god natt 😉
  du e bara bäst 😉
  love ya…
  (önskar du vore min syster 😉 )
  kram

 4. Finns det någon bättre än Lotta B!!? hon är kanon! tror ingen som varit hos henne i radistudion kännt att dom ”Inte vill vara där” hon är super den kvinnan!!! ÄRLIG (Härlig)OCH RIKTIG! är hon Lotta!!!!

 5. Klart man var tvungen att lyssna! Men brukar lyssna på Lotta, hon är super! Och du klarade det galant. Det du berättade om din hund och askan fick mig att fundera på precis samma sak. Ingen dum idé! Även om jag haft fler hundar efter lilla Nicke så är han den som alltid kommer ha en särskild plats i mitt hjärta…

  Kom precis på att jag själv var med i radio i dag. Också P4. Fast Radio Örebro. De ställde frågan vad man skulle ha gjort om man hade vunnit de där 215 miljonerna som någon vann på lotto i lördags. Och om man skulle bli lyckligare av så mycket pengar.
  Kunde ju inte låta bli att ringa in…
  Vad jag skulle göra? Ha råd att resa, köpa hus, bjuda släkt och vänner på middagar och roliga fester och så skulle jag ge bort en hel del till välgörenhet. Betala både mina och mammas skulder.
  Och jag skulle antagligen köpa en stor gård där 5-10 pensionärer kan bo sina sista år, UTAN att behöva lämna bort sitt husdjur eller sluta dricka snaps på midsommar. Eller vad det nu än kan vara. Leva som vanligt så länge det går även om de inte klarar av att bo själva. Det vore något det!

 6. Ser bösarna framför mig i nån macho övning hohoho ,vilken syn du måste absolut dokumentera : )) nice att en till träff är på G längtar som 17 efter er alla, ska bli så kul kommer att kasta mig på luren när det är dax och den här gången ska jag inte däcka före 23 ; )) Va bra intervjun va ,du var som vanligt strålande…härligt att boken börjar ta form ska bli spännande att läsa den när det är dax..sov gott nu & kram kram ★

 7. åh, va kul med en till blogghelg! passar det så kommer mamma&jag. 🙂

  jag är också så himlans glad idag! ikväll när min karl kommer hem från jobbet ska jag laga en fin middag o korka upp lite bubbel för han fyller 25 imrn. tänker släppa bomben, att han ska packa väskan o passet för imrn åker vi till Edinburgh o kommer hem på måndag! OCH HAN VET INGET!! har varit bokat sen oktober.ÅH, är alldeles sprallig/nervös/uppspelt!

  ha en underbar påsk fina du – det ska vi ha! pusskram!

 8. Hörde dig på radion och tyckte du var jättebra! Jag har precis haft världens hemskaste morgon med mina små, vi försov oss och barnen blev sen till skolan och jag till jobbet! Jag avskyr verkligen sådana morgnar 🙁 Men nu gick jag in och läste din blogg och genast fick jag ett leende på mina läppar, ”skratta åt skiten och börja om i morgon” haaha…precis vad jag ska göra! Tack för att du finns och delar med dig av ditt liv 🙂 Kram / Nea

 9. ligger och lyssnar på radion med dig och lotta bromme. en toppen intervju.. kändes både riktigt personlig och mysig. och inte ”konstigt” alls. var stolt över din intervju:)
  hoppas du kan få en bra dag idag. kraaam!!

 10. ”raggarmaggan” haha, du är ju ett fullfjädrat intervjuobjekt, värsta proffset, skulle ju kunna bli politiker. Skötte du snyggt! Kram

  P.S vad tycker Isak om att åka till Filipinerna?

 11. MAKRILL ÄR ETT NYTTIGT FETT!!! jättebra mot ämnesomsättningen, som omega 3, fattar inte va din träningskompis säger så för. :)!!!

 12. Skön intervju, du måste ha Sveriges mest behagligaste röst..!!
  Du borde börja jobba med radio också. Jag tänkte på det när du sommarpratade. Du har en sån röst att det spelar nästan ingen roll vad du pratar om, man vill lyssna.. mera…
  Din röst är så varm, kärleksfull och man går ner i varv av att lyssna. Det slog mig även när jag träffade dig, fast jag var ganska sjuk och blev dö hispig och konstig och helt onaturlig så när du började prata så gick pulsen ner och man kände sig betydelsefull..
  Det är en bra egenskap Maggot, det är få som har!!!
  Love Malinapralina

 13. Kan inte annat än instämma, intervjun gick toppen!

  Härligt att du haft ett vårrus i kroppen! Hoppas att det stannar länge och håller dig pigg och glad!

  Stor kram på dej!

 14. Ett gammalt inlägg! men kunde inte sluta läsa bloggen hehe 😉 inte läst på ett tag. men måste säga att du är för jävla härlig Maggan. hoppas du har det finfint ! 🙂
  kärlek från mig!

  /Magda 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..