Rättning!!

Nej älskade korvar! Herregud vad ni märker ord. Självklart så känner jag mig som en supermodell varje dag. Jag är totalt felfri och enormt nöjd med mitt sexpack på magen. Jag har inga dåliga dagar, Inga dåliga hårdagar för sen delen heller! Jag vaknar upp sminkad och nyfönad och kan äta vad jag vill, cellulitet vad är det;-)
Detta är INTE ironi, som mitt tidigare ilägg, detta är dagens osanning. Maten under semestern har inte satt sig på fel ställen, utan förvandlats till fylliga och vackra höfter. En normalviktig människa får INTE ha dåliga dagar, jag vet! ;-)
Jag lovar hädanefter korvar, att jag ska vara ett bra föredöme, och inte knota!
Förlåt…
Love you!

 1. OM jag hade bokat Nästa helg på Friiberg hade jag blivit superledsen om RE övergav oss för PW. Så nu vill jag stödja dig och alla Korvar som är på väg till Friibergh genom att uppmana alla att gå in på Rickards blogg och lova att vi röstar bara på Pernilla om han kommer till Friibergh! Schlagerpinglan klarar sig utan favoritbösen. MEN Maggan behöver honom. Så.. Kom igen nu, Rösta för Magda nU!!!
  KRAM

  P.s. Maggan: You are so beautiful to us (me), can’t you see?!! 😉

 2. nej magdalena du ska skriva vad du vill.

  det här är ju bara löjligt?
  det spelar ju ingen roll vad maggan skriver, hon får ju fan skit för allting??!?

  liksom comeon?

  shiiit!

 3. Nej, åhhhh.. Please!

  Det kan inte vara lätt att heta Maggan nu för tiden… 😉
  Du måste lära dig att inte ta åt dig av vad alla skriver!!! (förstår att det inte är lätt, men snälla försök!)
  Det kommer alltid finnas de som inte håller med dig, och kommer helt enkelt att tala om för dig att de inte gör det, eller helt enkelt tala om för dig hur du inte får bete dig, vad du inte får säga osv..

  Jag vet att du inte menar något illa utan att du endast talar om hur DU ”just nu” känner dig!! Vilket vi korvar även sagt till att vi vill att du ska göra, vara dig själv! =)
  Och det är ju det jag gillar med dig! Att du alltid säger vad du tänker och känner just nu. Jag vill iaf att du ska fortsätta vara så!!!

  Jag gillar spontana Maggan, som säger att hon känner sig fet efter en veckas semester, om det är så hon känner sig!! Om hon känner sig ful och rynkig, vill jag höra det. Jag vill ha sanning och ärlighet, inte något fejkat utåt bara för att vara alla läsare till lags.

  Jag hoppas verkligen att du läser det här Maggan, och tänker till!!
  Jag älskar att läsa din blogg, jag älskar din ärlighet, din humor, och vill ha bloggen som den är!!! Den ger mig skratt och många gånger mycket mycket mycket positiv energi!

  Love from Ingela

 4. Jösses vad folk tar åt sig för saker du skriver.. Allt e liksom fel, vad tycker folk du ska få skriva om egentligen för att dom inte ska bli upprörda…? Alla vet att du har humor och varför skulle du vilja nån illa här på bloggen(eller nån annanstans för den delen?) Antar att dom människorna som lätt blir irriterade bara behöver lite kärlek.. 🙂 Go Maggan go, jag tycker du är underbar!! Pöss!

 5. iNgela jag kunde inte sagt det bättre själv.
  vi har ju alla sagt att hon ska vara sig själv. och när maggan är det så klagar ni?
  hur tänker ni då undrar jag?

  puss

 6. Min blogg heter fet ful och motbjudande…det täcker in det mesta! 🙂
  Har fått en del kommentarer om att den heter så. Men jag står för det. Det är inte bara mig själv den handlar om utan skönhetsidealet som råder, och alla förutfattade meningar som vi tjockisar har om smala och vise versa.
  Utsidan är viktigt idag. Tyvärr…:(
  Men jag hoppas dock att insidan är på stark frammarch!!

  (http://blogg.aftonbladet.se/fetfulochmotbjudande)

 7. Jag fattar inte heller varför överviktiga anmärker på sådant. Vem är det som gör en människa överviktig, jo du själv och ingen annan. Alla har rätt att gnälla smal som tjock, jesus vad korkat egentligen!!
  Skulle jag märka att jag bar iväg mot fetma så skulle jag börja fundera vad jag kan göra åt det innan jag är stor så jag mår dåligt. Men det är ju upp till var och en hur man vill se ut.

 8. Vad är det folk inte fattar 😛 ! Skriv vad du vill, alla har vi dåliga dagar!
  Det syns iaf inte på dig att du skulle ha levt gott en vecka i fjällen*.
  Fortsätt var du, spontan, glad, ledsen, sprallig, lycklig, galen, nere, stressad, busig, arg eller vad du nu har för sinnes stämning från dag till dag! Och fortsätt skriv som du alltid gör :D.

 9. Hej 🙂 En sak har jag alltid undrat? Varför det alltid är okej att säga till mig ” ohh vad du är mager” som jag får höra väldigt ofta. Det är okej, verkar det som? Skulle jag sen säga till nån ”ohh vad du är fet” DET ÄR INTE OKEJ. Dubellmoral eller? Fast jag är smal, kan jag känna mig fet om magen när jag ätit för mycket. Får man inte det?

 10. Dags för nån att ta till gnället igen då daaaaa ..även en toppenpingla som Maggan har också dåliga dagar…skit i de som klagar Maggan du vet bäst hur du mår & känner …KÄRLEK ★

 11. Hej!!
  Måste skriva detta. Jagnjuter o myser när jag läser din blogg. Du är en människa som skriver precis vad du tänker tycker det är så mysigt. Älskar bara människor som skriver så!!! Skrattar o håller med jätte mkt. Sen när du skriver att du oxå har dåligt med pengar o div saker för många tror jag tror att du har mkt pengar eftersom du är kändis o.sv. Säger bara en sak till ÄLSKAR DEJ O DIN BLOGG

  Kram

 12. Fy vad tråkigt att ”trubbeltyckarna” hittat hit,det som har varit så himla bra stämning här inne förut:(
  MÅSTE man gå in och tycka till om allt hela tiden,kan ni inte bara byta blogg om ni tycker det är såååååå jobbigt?
  Trött,trött,trött på alla ”tyckare”…..!!!!

 13. Vissa är snarstuckna här märker jag…. Nu kan man ana vart familjekonflikter uppstår från.. Slappna av allihopa och ha en helt underbar måndag imorgon 😉

  Kramis 🙂

 14. Jo du får ha dåliga dagar, för dina referenser utgår ju från dig. Jag kan få sörja över mitt långa blonda hår som bråkar med mig även om det finns cancerpatienter utan hår. Jag måste få utgå från mig o gnälla av mig då o då..

  Kram en över normalvikt;)

 15. Hej!
  Vad är detta?? Himla trams om att hacka på allt Maggan skriver.

  Jag har varit så himla fet rent ut sagt att,visst det var jobbigt och man brottas med sina problem. ALLA har rätt att känna och tycka som man vill. Klart att Maggan får skriva hur hon känner, om man kan även som SMAL känna att man kanske svullat i sig och gottat sig och känna sig stor.
  Om alla överviktiga ska ta åt sig för nåt som Maggan skrivit så läs då inte hennes blogg.
  Denna tjej är en fanatstisk människa och ger så mycket så sluta hacka och uppskatta det hon gör istället. Maggan skulle ALDRIG trycka ned människor medvetet för hon har ett sånt stort hjärta <3 DET VET NI

  Jag tycker att man kan glädjas att hon ger så mycket av sig själv och är en tokfia med känslor som alla andra.
  Kram

 16. Men hjälp! Det finns då verkligen folk som stör sig på allt! I så fall får ju inte tjockisar gnälla över att de får ont i ryggen av sina stora tuttar! För tänk på oss som måste hosta upp 50 000 för ett par ordentliga rattar! Och folk som lever i förhållande ska minsann aldrig gnälla över något, för tänk på oss som inte har någon att leva med! För att inte tala om allt som vi har här som barnen i Afrika inte har! Herregud!

 17. Försvarsakuten rycker ut, många dramaqueens här måste jag säga. Jag tycker att det skrivs enbart positiva saker i denna blogg och Maggan behandlas som en prinsessa så vem har varit elak?? Då har jag missat något i så fall och jag läser denna blogg …ofta. Slappna av och fokusera på verkliga problem och orättvisor här i världen. 😉

  Kram på er ute i cyberrymden!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..