Min fina vän!

Jag är en slagen och trött liten skit nu..
Ynklig och och med en släng av seperationsångest. Känns trist att lämna alla fina vänner och den härligt familjära känsla veckan bjudit på.
Jag har stannat en stund längst vägen för att vila ögonen.
Uppe vid 5, kört i 4 timmar, jobbat och fibblat med killarna hela dagen. Nu är jag på väg mot Stockholm, ögonen svider och jag har 2 timmar kvar.

Tycker lite synd om mig själv nu 😉
Men det får man göra ibland. Nya friska tag imorgon! Och en härlig helg att se fram emot..
Sov gott x

 1. Jag kan mycket väl förstå att du är JÄTTE-TRÖTT nu, långt att köra och sedan jobba mm.
  Kör försiktigt nu.
  Stanna och köp kaffe och något att äta på vägen.

  Kram

 2. Men snälla ni som håller på och klaga på det som Maggan skriver, lägg ner.. Det är hennes blogg och hon skriver hur hon vill, vad hon vill..det är hennes känslor som hon skriver om… Om hon skulle börja skriva som ni vill, vad som passar er…skulle det då vara Maggan..!?! Nej kör på Maggan det är du som bestämmer..
  Jag ÄLSKAR att läsa din blogg…

  Massor av kramizar
  Maria

  Kör försiktigt..:))

 3. Jag blir lite orolig när jag tänker på dig…..inte för att låta som en morsa, men du har många järn i elden. En supermorsa som grejar o fejar….åker till fjälls med gossarna och allt vad det innebär, puh! Å allt gör du själv oxå….vill bara att du skall ta hand om dig, det måste ju vara extra viktigt just för dig. Många kramar till er och en riktigt godnatt i egen säng 🙂

 4. Sluta aldrig vara den du är!!
  Alla är vi olika och fy satan va trist det skulle vara om alla såg likadana ut och betedde sig likadant.
  Alla känner vi oss som råttpiss ibland men det måste man nog annars hittar man inte tillbaka till toppen sen igen!!

  Kör försiktigt och bara ta det lugnt nu några dagar nu, du måste ladda dina batterier och njuta av lugnet. Lättare sagt än gjort jag vet när man längtar ihjäl sig efter sina barn. Mammahjärtat går i tusen bitar och lite till….

  Var rädd om dig och sluta aldrig vara den du e!!

 5. Älskar kläderna du har på dig, de passar dig super bra! Klart man får tycka synd om sig själv* :). Fullt upp dag hör jag, hoppas du får sova ut ordentligt och att det gick bra o komma hem trots tröttheten!

  För egen del har jag hälsat på familjen den här helgen då en av familjemedlemmarna drar utomlands för jobb en längre tid. Lite praktiska saker att styra upp innan dess men det är gjort så det känns skönt.
  Har fastnat, igen!, med att sitta o kolla på olika artist framträdande på youtube…. 🙂 allt för lätt o fastna där och lyssna på fantastiska låtar och se inspirerande människor förmedla så mkt värme o känsla genom sin musik.
  Nu blir det nåt att äta, sen sängen.

  Sov gott* och japp, imorgon tar vi nya tag inför ännu en ny vecka!

 6. Åh vilken fin kofta!!! Var har du hittat den?

  Ta det lugnt, andas ordentligt, ta din tid och låt inte de andra styra, kan vara farligt när det är så stressigt!

 7. Skickar en styrkekram till dig Maggan och hoppas att du vaknat upp till en bra måndag! 🙂
  Svårt att ”bara ta det lugnt” när man är en ”duktig tjej”, å jag är verkligen inte rätt person att säga det… men mitt råd till dig blir ändå att försöka varva ner och skrota lite.
  Varmaste kramen, Chrisse.

 8. Vilken fin bild på dig<3 Du är en super-mamma, en eloge till dig som har fixat fjällen med barnen själv+allt körande själv,otroligt!
  Hoppas att du får en fin vecka!
  Jag hoppas och håller tummarna om en blogg-träff i höst, har inte möjlighet att följa med denna gång heller:-(
  stor kram till dig!

 9. Kör försiktigt! Jag har precis läst ut din bok som jag köpte i förgår, blev helt inne i den så ville knappt släppa taget om den. Riktigt bra skrivet, man gråter ju nästan hela tiden. Det är nog inte många som vågar berätta något sådant för i princip hela svenska folket, starkt gjort. Jag själv skrev en uppsats om de jag också vart med om. Måste varit jobbigt att skriva en hel bok! Men väldigt gripande. MVH Frida

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..