Jag har blivit så fet..

Att min buk hänger över bältet, så pass att jag börjar få nickelallergi på magen he’he.
Men, men jag får skylla mig själv! Jag rensade alla kollegors tallrikar till lunch.
Mitt nya nickname är ”maggot The hängbuksswine” bland mina jobbkompisar

Nu hugger jag in på de gött’götta vakom scenen!

 1. Här har man varit i fjällen en vecka och inte varit uppkopplad alltför mycket och ser att även du har funnit Högis och Lindvallen.. Hoppas du och barnen har haft en bra semester!

 2. Hallå!

  Vad löjlig du är som tycker att du är fet! :=))
  Det vet jag att DU inte tycker!
  Tänk på de som verkligen är feta och som har svårt att bli smala du……

  Kram på dig

 3. Ja du, hur tror du att det känns för de som har riktiga problem med övervikt när de läser detta löjliga som du nu skriver ?

  Vad är det du vill uppnå med att skriva så ???

  Och hur tror du att alla tonårstjejer med normal kroppsvikt tänker ?

  Har vi inte tillräckligt med unga tjejer som svälter sig magra bara
  för att modet och tidningarna skapar denna vansinniga idealbild att alla måste vara smala som pinnar för att platsa i denna värld och så kommer även du då Magdalena och piskar på det hela ytterligare !!

  Nej, det här kändes inte ok Magdalena, hur tänker du egentligen ??

 4. Det handlar om hur man själv känner sig och inte hur andra ser på en, allt är relativt! Har man ”moffat” en vecka så kan man känna sig pluffsig! Även om Maggan i allas ögon är supersnygg!!

 5. även en person som har en ”normal vikt kan faktiskt få känna att man mår skit av att lägga på sig lite. folk kanske inte tänker på att den som är smal faktiskt kan vilja vara det och att ett extra kilo både känns och syns.
  om folk som är överviktiga mår dåligt av det så gör något åt det?
  om dom får gnälla får väl vi med?
  jag är 160 lång och väger 50 kilo, och skulle jag gå upp ett kilo skulle det synas 5 ggr mer på mig än på den överviktige. om dom får må dåligt får vi med, så det så.
  nu har inte jag det ”problemet” att jag går upp i vikt, jag kan äta vad jag vill och hur jag vill utan att vågen ändrar sig, men jag skulle inte heller vilja gå upp 10 kg och skulle jag vara i zonen för det skulle jag göra ngt åt det. vilket andra med kan göra utan att gnälla. så vi smala ska inte behöva känna oss skyldiga för det.

 6. .även en person som har en ”normal vikt kan faktiskt få känna att man mår skit av att lägga på sig lite. folk kanske inte tänker på att den som är smal faktiskt kan vilja vara det och att ett extra kilo både känns och syns.
  om folk som är överviktiga mår dåligt av det så gör något åt det?
  om dom får gnälla får väl vi med?
  jag är 160 lång och väger 50 kilo, och skulle jag gå upp ett kilo skulle det synas 5 ggr mer på mig än på den överviktige. om dom får må dåligt får vi med, så det så.
  nu har inte jag det ”problemet” att jag går upp i vikt, jag kan äta vad jag vill och hur jag vill utan att vågen ändrar sig, men jag skulle inte heller vilja gå upp 10 kg och skulle jag vara i zonen för det skulle jag göra ngt åt det. vilket andra med kan göra utan att gnälla. så vi smala ska inte behöva känna oss skyldiga för det.

 7. Säger samma som Christina ovan jag =)

  Verkligen bra skrivet!!

  Och som sagt får man dåligt samvete eller mår dåligt över sin kropp så kan man alltid göra något åt det,
  Man väljer själv hur man vill se ut, oavsett smal som rund.

  Och som smal ska man för sjutton visst kunna gnälla över att man känner sig pluffsig och svälld och magen hänger över byxlinningen utan att få gnäll från andra som mår dåligt över sin kropp.

  Jag vägde nästan 100 kg för 2 år sen och jag tog tag i saken, med nyttig mat och motion och väger nu 66 kg och mår sktbra men kan gnälla om jag sväller men jag vet att det är mitt eget fel om jag svullat i godis en hel helg tex MEN jag har rätt att gnälla över det i min egen blogg och ska inte beskyllas för att ge andra sned kroppsuppfattning om sig själva eller eller tro det leder till anorexia eller bulimi för andra.
  Man väljer själv vilken väg man tar och blir nån anoretiker så är det inte mitt fel…bara för jag talar om hur jag mår om jag går upp nått kilo.

  Mår man dåligt över sin kropp gör man nått åt det och går det fel så sitter det psykiskt och då behöver man annan hjälp.
  Man kan inte beskylla andra för sina egna val.

 8. Jag är överviktig – mycket överviktig och jag upprördes inte ett dugg över vad Maggan skrev. Vi som ”känner” Maggan vet att hon skriver med ironi och är en riktig skojare (älskar det!)

 9. Jag är FET (enlig BMI och sånt) och jag TAR INTE ÅT MIG alls vad Maggan skriver. Så sluta ni andra också. Kan ni inte se ironin och förstår att även smala människor känner sig ”tjocka” ibland, så sluta läs här!

  Vissa dagar känner jag mig smal! Fast jag väger långt över 100. Och vissa dagar har jag noll koll. Vissa dagar är jagen 200 kilos klump. Men inte f-n skall någon annan tala om för mig hur jag mår. Ingen har rätt att döma ens egen självbild, tycker jag.

  Så ni som tar åt er.. ta en funderar på vad som rör sig i erat eget huvud och inte i Maggan eller någon annans.

  Maggan: Keep up the humor and be YOU allways!!
  KRAM

 10. OM man nu tar så illa vid sig av blogginlägg som detta så KANSKE man ska försöka jobba med sitt självförtroende lite grann?
  Ska Maggan behöva tänka på ALLA som kan ta illa vid sig så får hon ju sluta blogga för det finns alltid någon som känner sig illa berörd!!!
  Herregud vad alla ska klanka hela tiden!

 11. Hur tänkte alla gnäll spikar nu? Om jag skulle skriva i min egen blogg att jag känner mig apfet för att jag svullat i en vecka …å blir påhoppad om de av en trupp sura,klena människor som inte har en gnutta självdistans så skulle jag bli ärligt förbannad! Maggan har all rätt i världen att få känna sig fet & ful om hon gör de. Att en viss kategori människor hakar upp sig på de är väl för att deras liv är så besudlat av olycka och misär så dom tar de personligt. JAG blir riktigt förbannad över att denna letar sig hit och dessutom har den dåliga smaken att sprida sin dynga här… Sluta med de är ni snälla!

 12. Har följt Maggans blogg några månader,men aldrig kommenterat tidigare.
  Snäla rara korvar av alla de sorter! Ska det vara så svårt att fatta att vi alla är olika,o banne mej ngen av oss är perfekt??? Oavsett om vi är korta,långa,smala,tjocka,mörka eller ljusa. Alla har vi nån dag då o då när man känner sej uschlig o bara vill krypa ner under ett täcke. Om man känner sej fet,ful,sur,arg,ledsen eller nåt annat så har man rätt att göra det!
  Vuxna människor som ska hålla på o vara elaka,märka ord o klanka ner på folk kanske borde hålla sej på en egen blogg. Verkar bara bli fler o fler såna surproppar överallt.

  Själv läser jag den här bloggen för att man blir glad av den! Gillar Maggans sätt att skriva,humorn o ironin är alldeles underbart härlig. Sen är det fint att hon bjuder på sej själv,med en självdistans utan dess like. Något som många fler skulle behöva tydligen…

 13. Även smala människor kan vara lite överviktiga.
  Och Magdalena har väl slitit med vikten tidigare, och varit med i viktväktarna. Och vad bättre är än att göra något åt vikten innan det blir för mycket att jobba med.

 14. Hjälp vad människor klagar och har sig. Jag är tjock enligt mitt BMI (26) och tar inte ett dugg åt mig av det Maggan skrev. Hon skriver med glimten i ögat, och även smala människor kan väl känna sig ”feta” när de ätit mycket under en period.

  Maggan, ta inte åt dig av vad folk skriver! Det konstigaste av allt är att jag tror att de som skriver klago-kommentarerna är SMALA.

 15. Hej Magdalena! Personligen tycker jag att du ser jättebra ut med en fantastiskt fin kropp efter att ha varit gravid 3 ggr och ammat (ja, det vet jag ju egentligen inte om du gjort men brösten blir ju ändå påverkade av graviditet) o hela faderullan. Man skulle kunna tro att du är ca 30 år och har adopterat 🙂 Men jag blir inte upprörd för att du skriver om att du känner lite ågren över en svull-semester och dess konsekvenser. Alla har vi ju våra ”skal” som vi ibland kan försonas med och ibland är j-ligt trötta på. Vår insida kan inte alltid dra jämnt med ”skalet”. Fråga vilken supermodell som helst så räknar hon upp sina komplex eller jobbiga dagar när hon känner sig fulast i världen. Det har ju inget med hur man ser på andra att göra, utan hur man ser på sig själv. Alla som stör sig på vad Maggan känner – läs en annan blogg, kanske om någon överviktig och PEPPA denna person istället!!!! Maggan, sluta inte berätta vad du känner, du kan faktiskt vara en förebild som snygg och smal för unga tjejer för du är ju ärlig och öppen. Vissa kanske tror att bara för att man har ”utseendet med sig” så är man en perfekt människa utan brister och komplex. Men genom att du är så öppen så inser ju unga beundrare att Magdalena Graaf, hon är inte mer än människa heller! Sluta inte vara DU!!! (det tror jag inte att du gör heller). Alla ni som måste kommentera negativt – tänk igen och sprid lite positiv energi istället – jag lovar att ni blir gladare av det och då strålar det mer om er och vips så är ni oxå snyggare!!! Ha en skön dag 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..