Skridskor i månskenet

Har du aldrig varit i Sigtuna? Då har du missat den vackraste lilla dockhusstaden i Sverige..

Hamburgare på Våfflan, och vintoddy i termosen.
Kan inte bli en mer lyckad lördagkväll..

 1. Åhh så mysigt… Bra grannar är f-n d bästa som finns:) I kväll gick jag till min carport för att sätta motorvärmar kabeln i bilen, då ser jag att min bästa granne skottat bort snön (från snökaoset tidigare i veckan) som drevat in och blivit som en stor snöhög framför min bil. Jag blev så glad och varm i hjärtat att jag åkte iväg och köpte två skraplotter och alldeles nu när jag kom hem från jobbet träffade jag på just den grannen. Tackade så hjärtligt för att han är den bästa grannen, så omtänksam. Gav honom min lilla ”present” och han lovade att dela om han vann. Han och hans fru är dom bästa och därför är jag otroligt glad över att jag flyttade till just detta hus;)

 2. för oss blev det en lite dramatisk dag.
  vi skulle ner o fira mormor, och på vägen möter vi en annan bil som kör mitt i vägen, så pappa får väja så mkt han kan å vi hamnade i diket. ingen skadade sig som tur va, fick ringa på en vi kände som kunde komma och dra upp bilen, och folk är väl allt bra gulliga 9 av 10 stannade och frågade hur det gått, och om vi var okej. Tack till er gulliga människor. sen den som orsakade det hela stack ju såklart:/ men men

  va mysigt ni har det:)

  puss å kram

 3. Sigtuna är fantastiskt fint! Vi åker dit så ofta vi kan. Den där kvällsåkningen på isen låter ju urmysig.. är den årlig? Måste hålla utkika efter nästa års i så fall!

  KRAM Jenny

 4. Ja Sigtuna är bäst! Varje dag är jag tacksam för att jag har fått växa upp här och fortfarande bor här.

  Missade tyvärr skridskoturen, men jag vet hur vackert det är =)

  Mvh Kristin

 5. Jag är uppvuxen i Sigtuna.. flytta för ca 5 år sen. Hur som helst så när du skriver hamburgare på våfflan så skulle jag sagt glass på våfflan.. Mkt har förändrats i den lilla stan. =) Ibland längtar jag tillbaka men trivs bra i mitt hus utanför Gbg med…
  Kram!

 6. Sigtuna är verkligen gulligt! jag känner flera som bor där men har bara varit där på sommaren…Helt ok skolor och aktiviteter för barn tydligen. En kompis har fått en liten kille som dom inte kan komma på nåt namn till. Jag föreslog Lukas….men dom kanner så många Lukas redan…….Någon som har bra förslag till en knubbig o glad liten en?? 😉

 7. Näe… Jag har inte varit i Sigtuna (än), det låter onekligen mysigt. Jag får väl nöja mig med att nya kärleken tyckte det var dax att ändra relationsstatus på min Facebook-sida… 😉 Inte så illa det heller! 🙂

  Kram i vintervädret!

 8. Sigtuna du ljuvliga stad den har man många minnen från, soliga, regniga & snöiga. Det blev ett par år man spenderade där nivetpådengammlagodatiden då BÅTHUSET låg vid strandpromenaden, innan Valvet tiden, jäklar vad fort åren har rusat.

 9. Ååååh, som värsta lilla byn, fast lite större. Eller nu vet jag inte hur stort sigtuna är visserligen men. Själv har jag jobbar som en gris tills nu, och ska ta en härligt vilstund 😉 Stooora kramar

 10. Bra grannar gör att man stannar på en plats lite längre än man från början kanske tänkt. Men det är otroligt viktigt!
  Bor inte i hus, utan i en trapp med 4 lägenheter. Men vi hjälps åt att ha koll på varandras lägenheter vid semestrar osv. Grannen ovanpå har det blivit några vinkvällar/nätter med och när jag fyllde 35 var hela trappen inbjuden. Det var ju tur att alla kom eftersom den festen inte slutade förrän kl.6 morgonen därpå…

 11. Usch, ledsen i dag. Fick missfall i vecka 6 och det var en efterlängtad graviditet. Någon som varit med om samma sak här? Känns lättare om man kan prata om det….
  Ni som varit med om missfall, har ni blivit gravida snabbt igen?
  Kram till alla här på bloggen

 12. Tjena!
  Tack för en mysig blogg, jag är en sån som ”ofrivilligt” alltid hamnar på glossiga modebloggar, typ, så därför är det skönt att hoppa in på din ibland och get back to reality så att säga. Även fast jag bara är vid 20 års strecken tycker jag din blogg är rätt rolig. Dessutom verkar du ha sån skön relation till dina läsare, avståndet man ofta känner på internet känns inte lika enormt om du förstår vad jag menar. NU SKA JAG KOMMA TILL SAK, på tal om Sigtuna, har du sett det här? 🙂 Ganska freaky!

  http://www.flickr.com/photos/2_dogs/1813928397/in/set-72157600039794169/

  Kram!

 13. Sigtuna är så fin att det finns en exakt kopia av den i Kina. Den kinesiska orten blev ritad efter den lilla idylen. Så står det i alla fall i Fredrik Häréns bok ”vad som händer i världen – och varför det är viktigt att förstå”.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..