Tävla och vinn hudvårdskit!

Vinn exklusivt hudvårdskit från Mette Picaut. Alla produkter är helt fria från mineraloljor, parabener, silikoner, sulfater, onödiga artificiella utfyllnader och färgämnen. Tillverkningen sker i Sverige. Svara rätt på frågan och du deltar i utlottningen.  Läs mer om produkterna på www.mettepicaut.se. Vill du köpa produkterna gör du det på www.eleven.se.

picaut

Lycka till!

FRÅGA:   Vad heter Maggans nya kille?

Tävlingen är avslutad.

Vinnaren i tävlingen blev: Helena Bruce från Örsundsbro. GRATTIS!

 1. Hej Maggan. Jag och mina tjejkompisar ska åka från lilla Arlöv i skåne till stockholm helgen 12-14 feb och jag skulle vilja hitta på något mysigt som t ex någon ansiktsbehandling eller något i den stilen så därför skulle jag vilja ha lite hjälp av dig om några budget varianter som man kan göra i storstaden under helgen. Och sist men inte minst så älskar jag din blogg, den är så himla ball att läsa vilket jag göra varje dag.

  xoxo Ann Persson

 2. Han heter Göran (Gurra) Jönåker :p.

  Ett stort GRATTIS på 1-årsdagen Maggot, har följt dig ända sedan du började på Bloggfamiljen, du äger som ”ungdomarna” säger 😉 Hoppas att jag får följa dig länge till.

  Kram

 3. Åh vad jag älskar tävlingar…..
  Vinner dock aldrig, men hoppet finnes alltid där =)
  Grattis Maggan på Din 1-årsdag!!!!
  Älskar Din blogg…den e bara bäst!!!!

  Bamsekramizzar i massor….

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..