Godmorgon!

Var det svårt att komma upp ur sängen? Det var det här oxå kan jag lova..
Isak har världens sämsta morgonhumör, Lance är duracellkanin och Tristan är sengångar’zombi. Själv är jag INTE att leka med innan morgonkaffet;-)
Jag försöker gå upp tidigare tända ljus och ställa in mig på lite motstånd..
Vi har faktiskt haft en riktigt mysig ”sista morgonen”
Det enkla knepet är att stiga upp en halvtimma tidigare, och ge alla ”tid att vakna” med silkeshandskarna på.
Att stressa är en killer.
Lycka till idag med vad du än tar för dig!

Morgonskål!

All kärlek x

 1. God morgon Maggot!
  Själv steg man upp kl.06:40 för att tvätta, fy fan så trist det känns. Efter det blir bär det av till gymmet för att försöka jobba bort tv-magen.
  Känns si sådär kul att BÖRJA jobba kl.17:00. Det är iofs inte så mycket att göra idag så det blir väl lugnt.
  Jag ber på mina knän om att den där lunchen blir innestående till en dag vi båda kan, pretty please!?
  Kram

 2. Go morron go morron! Jag tog en sovmorgon idag! Det kan man göra ibland när man är student 🙂 Eller kan och kan. Man känner efter riktigt ordentligt på morgonen och bestämmer sig för att man nog känner sig lite sjuk idag. Så då kryper man ner igen. Och vaknar nu! Nu är det morgonkaffe och lite plugg inför kommande tenta som gäller!

  Ha en fin dag i detta tråkregniga Stockholm!

 3. Ha en fin vecka, kära Maggot!
  Snart hämtar du barnen igen!
  Själv är jag såå trött men illamåendet börjar nog äntligen ge sig lite nu.
  Dottern sov hos famor o farfar i helgen då vi var på julbord med vänner.
  Vällingen blev kvar där…..upptäckte vi kl 00.00 igår, då hon vaknade och va lessen. Inget paket hemma – panik! Försökte med varm mjölk, men det gick sådär… Slutade med att hon låg och snarkade i vår säng medans hennes mor o far låg vakna större delen av natten av sparkar och trängsel… 🙂
  Jaja.. Det kommer ju aldrig hända igen. Att man inte har välling hemma.. 🙂
  Kramis!

 4. Go´morron på dig med!

  Säger som Martina sa: Kaffe-bloggen din=bra start på dagen! 🙂

  Hoppas vi får lite snö snart så det blir ljusare ute.
  Hoppas din dag blir bra Maggan! Längtar redan efter ditt nästa inlägg. I morron och tre dar framöver kommer jag knappt hinna läsa eftersom jobbet kallar. Fast jag kaanskeee kan smita ifrån och kika på datorn på jobbet och kika in hos dig ändå 😉

  (((Kramen)))

 5. Hoppas din dag blir riktigt bra!
  Själv ska jag försöka hämta barnen liiiite tidigare än kl 17.30 i dag. Jag tycker det känns jobbigt att barnen alltid är sist på sina respektive ställen, alldeles speciellt nu när det är så jäkla mörkt ute så att det känns som att det är mitt i natten när man hämtar.
  Man ska vara glad att man har ett jobb och det är jag också, men det här ekorrhjulet som man springer omkring i blir lite tröttsamt i bland.
  Kram!

 6. Go morgon fina du.
  Du har en bra taktik,att gå upp lite tidigare.
  Jag har tyvärr ett hemskt morgonhumör. Allt funkar bra tills minsta motstånd då kokar jag över.
  Jag måste helt enkelt bli bättre på att organisera. Där har jag en del potensial 🙂
  Hoppas att du får en bra dag.
  Nu ska jag iväg till jobbet.Kvällspass denna vecka då jag inte har mitt gryn hemma.

  Kärlek till er alla

 7. Gomorron min nätvän =)har ett jäkla morgonhumör & dricker inte kaffe utan koffein så WHAT TO DO haha..tända ljus är en bra start på morgonen, har en lugnande effekt på mammor o alla barnen funkar här med…med jäkt kommer man ingenstans..hoppas att du får en alldeles underbar dag även om boysen åker, veckan kommer att gå fort =0)…du får väl hitta på nått skoj..kram kram.. ★

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..