Frågor/svar och kompisreklam..

Jag får ofta frågor om vart kläder jag har på mig kommer ifrån, eller smycken. Oftast så är det gammalt skräp som jag sparat i år och inte kommer ihåg vart jag köpt det. Men om jag vet, så brukar jag försöka skriva det på en gång…För frågar du, så lägger jag det på minnet, och glömmer oftast bort det sen.

Det mesta jag har är en blandning av HM, gammalt, billigt, kopior eller dyrt. Jag är inget modefreak, utan gillar det mesta 😉

Jag har fått frågor om lite prylar som jag helt glömt bort att svara på så därför så passar jag på att svara och……..

Att höja en god vän till skyarna.

Jag blir så otroligt imponerad av människor som vågar gå sin egen väg och förverkliga sina drömmar och talanger.

Min kompis heter Rebbecca. Och gör smycken, väskor och skor bla. Hon gör allt för hand, tvinnar, klipper, syr  pillar och knopar…

Vilket otroligt arbete hon lägger ner på sina kreationer! Jag skulle inte ha tålamodet….

Det tar sin lilla tid för henne och kostar lite mer, men det är det värt, för hon väver ner så mycket kärlek i sina skapelser….

Hur ofta har man inte suckat över att man måste packa ner sina öppna sommarskor till vintern? Beccis har kommit på den geniala iden och tillverkar ett skinnfodral som man lite snitsigt fäster över skon, och vips så blir den klädd och sluten.

IMG_0730

IMG_0739

IMG_0733

Hon tillverkar oxå olika armband som går att få i vilken färg som helst på beställning. Jag har fått frågan ett par gånger om vart mitt fina svarta kommer ifrån. Det är Rebecca som sytt det.

IMG_0735

Finns i hundra varianter..

IMG_0728

IMG_0727

Rebecca har en egen hemsida som du kan besöka ifall du blir nyfiken på hennes övriga saker 😉  www.rebeccajansson.com

Och när jag ändå håller på så kan jag svara på nästa fråga. Vart kommer mitt namnhalsband ifrån?

20090825098

www.namnsmycket.se

20090824078

Min mysdräkt tryckte jag upp i Täby centrum på någon ”tryckbutik” kommer inte ihåg namnet..till mig själv då jag fyllde 30. Jag hade juicy overaller då jag bodde i England, men tyckte inte att det passade sig då jag fyllde kärring;-)

20090604153

Jepp…

20090604154

Nu kan ingen ta fel. 😉

Och den fina bilden har Michel på jobbet gjort och gett mig i present , då jag gått omkring och kvittrar om vampyrer  hela dagarna och stört honom i hans arbete…

IMG_1834

Mina doftljus köper jag hos Eva-Lotta, Blå hästen på Birkagatan i Vasastan. Vi var grannar tidigare och har nu blivit goda vänner. Jag brukar köpa vanilla, african rain och hazellnut, alla tre i beige’bruna jordtoner..

IMG_0269

Nu ska jag betala räkninger!

Vi hörs lite senare… x

 1. Hej! Jag vet att du är kompis med Katrin och som du har nämnt tidigare i din blogg så kan ni vara lite olika, men ändå bra vänner.

  Jag läser också hennes blogg, och förra veckan så skrev hon om Tiger W var otrogen mot Elin, och man kunde läsa senare att han hade kört rakt in i ett träd och dom hade haft ett ”hetsigt” gräl. Jag har blivit så berörd av den här händelsen känner jag, då Katrin ligger bakom dessa rykten och denna händelse. Även om de inte var rykten, så är de väldigt hemskt att hon skrev på det viset i sin blogg. Det är lite som Hänt Extra eller Se&Hör, nån som gottar sig i andras problem.

  Nu till min fråga. Vad tycker du om hennes blogginlägg och allt detta? Jag hoppas på ett svar då jag känner att du är en snäll människa rakt igenom. Jag har tyckt om att läsa Katrins blogg och henne i sig, men efter det där så vet jag inte vad jag tycker om henne. Jag menar inte med det här att de ska bli ett bloggbråk, ville bara se vad du tyckte om det…

  Sen ska jag passa på att hylla och lyfta fram dig Magdalena, jag läser din blogg dagligen och du verkar så fin och snäll rakt igenom! Läser din blogg dagligen 🙂 Ha en bra fortsatt dag!

 2. Hörru Miss Old n Saggy!
  Är du inte på kneget?
  Vi ska styra upp bandskåpen, du, jag och ElPatrizio i veckan, don’t you forget!

  Nu nalkas gym, peace out ditt mongo

 3. Hej Raring! Gulliga du som skrev om mig,men när man nu blir omnämnd så vore det bra med rätt adress så inte folk får”panik”:) på fel gata.Rätt gata är Vikingagatan 8 i Birkastan.Så nu kan alla komma och köpa doftljus.Det har kommit nya dofter också så dom du nämde har utgått,men dom nya är ännu godare så ingen skada skedd.Kramar till dig Maggan

 4. Åh,tack för alla tipsen om ljus och armband och allt! TACK! Hur kan du som är värsta kalaspinglan tycka att du är för gammal för nåt,ha,ha.
  Du som är snygg i allt! Sköt om dig<3

 5. Din blogg gör mig GLAD. Jag blir POSITIV och jag har framför allt ändrat min bild av dig från den jag läst om i tidningarna.
  Vilken underbar, positiv och vänlig person du tycks vara. Känns verkligen som du står stadigt på vår moder jord. Du tycks ha ”kärlek” och värme till alla, även dom som läser och skriver på din blogg, även om det är elaka kommentarer du får. För du skriver så bra, enkelt och inte hesmkt tillbaka till dessa, utan med äkthet och värme. Du har fått en till läsare 🙂

 6. Hej du fantastiska tjej 😉
  Jag läser alltid dina morgoninlägg, känner igen mig i mycket, morgonen med flera barn i huset kan ju gå lite hur som helst beroende på allas dagsform!!
  Jag brukar oxå gå upp tidigare(hmm, inte alltid)för att tända ljus(vilket jag älskar med mörkret som e nu…)så att barnen får starta dagen med lite harmoni <3 Jag försökte maila Rebecca för att få handla, men mailadressen fungerar ej, vet du var man kan handla armbanden?
  Ha en fantastisk dag & ta vara på din egentid O längta med glädje till din fina barnvecka…

 7. Tjo !!

  Kul att du tar dig tid att svara på våra frågor.

  Håller på med din bok. Det tar lite tid att läsa då den är rena rama terapin för mig. Du skriver så fruktansvärt bra och de tankar du hade har varit en aha upplevelse. Trodde att bara jag tänkte så.

  Ett tag kändes det som att det var mig du skrev om och då har man verkligen lyckats som författare. Du e´kanon.

  Ha en riktigt bra dag !!

 8. Hej!!

  Jisses vilken underbar ”old and saggy” Fyller 30 i januari – ska nog fasen fixa en sån till mig själv också!! Har dessutom egen silkesprint hemma så det ska nog gå galant!

  Förtsa gången jag var inne på din blogg – hit kommer jag absolut tillbaka! Kram från mig och hälsa Sverige!

 9. Åh! Jag vill också ha en Edward & Bella/Marpan fotomontage, så coolt! Ska ta och plocka fram PhotoShop igen ur lådan ; )

  Skinnfodralen till skorna var ju genialiskt, varför har ingen kommit på det tidigare??

 10. Hej hopp! Jag har faktiskt en liten fråga till, nu när du ändå är på G 😉 Vet at tdu skrivit innan om att du typ slängt på rosa målarfärg på din tavla? Slängde du bara på det så poff?? =) Snyggt iaf! Älskar din blogg…Kram

 11. jag e såld på dessa armband du visar…ja eller rättare sagt typ allt du visar..hahahaha
  då min plånbok ej är så stor visrar du alltid saker kläder så alla har råd med…tack igen

 12. Hej Magdalena!
  Jag har läst din bok och tycker att du verkar vara en väldigt stark kvinna. Min fråga är lite udda; det är så att min pojkvän, som också är musikproducent, fyller år snart och hans stora idol är Andreas Carlsson. Tror du att det finns en chans på miljonen att man kan få till ett möte med honom? Mvh Emma

 13. Jag bara undrar om din vän Rebecca Jansson är SAME eller om hon bara kopierar ett samiskt kulturarv på sina accessorier?
  Eller är det så att hon tar kredd för ett hantverk som har gått från generation till generation?
  OM hon är same så tycker jag att hon kan promota det bättre ..
  Finns faktiskt dom samer som försörjer sig på sina handverk och spenderar timmar efter timmar av att skapa nått som deras förfäder har fört vidare
  Tacksam för svar

 14. Hejsan hoppsan

  Darl kullan här;) Undrar bara om rebeca har nån butik i stockholm där hon säljer sina armband, är helt såld, hur ska man kunna välja? Nya looken är kanon:) Kram kram från Dalarna<3

 15. Hej!
  Blir väldigt imponerad av människor som kan vara kreativa. Själv är jag ganska dålig på sånt där.En av mina bästa vännner är förövrigt guld och silversmed, en mkt duktig sådan. Är avis på henne. 😀 Din vän är jätteduktig. Blev kär i det tuffa överdraget till skon. Måste ha!
  Ha det bra och fortsätt med din blogg!
  Kram Ida

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..