Hemma..

Det har varit en lång och kall arbetsdag Nästa gång är det kanske din tur;-) då får du lova att bjuda på glögg igen..
Vi har tänt ljus, ätit skumtomtar och pepparkakor..
Killarna har varit uppspelta och retliga efter en heldag med lek’Julia.
Dom har kastat kuddar i köket och jagade varandra med pilbågen.
Tillslut fick jag nog (då en kudde landade på min middagstallrik) och slog näven i bordet, bokstavligen;-)
Så förbaskat hårt att jag gjorde illa handen.. Ha’ha
Man kan ju inte låtsas om att man gjorde sig illa heller, då man ska verka auktoritär och bestämd.
Men jag kan garantera dig om att det kom både eld ur näsan och rök ut genom öronen;-)
Tillslut vart hela situationen så komiskt att jag började skratta åt mig själv.
Ska det vara kast’krig i köket så ska Tristan få igen;-) så jag kastade en köttbulle i huvudet på honom och sen skrattade vi tillsammans i en stor hög på golvet.
Börjar känna mig lite smådeppig nu. Måndag imorgon och början till en tråkig’ensam’skit’vecka!
Tycker faktiskt lite synd om mig själv idag;-)
Den där pretentiösa kramen jag skrev om imorse, den ska jag muta killarna med en ”höjd veckopeng” om att få själv.
Nu ska vi åka hem till några vänner på första adventsmys..
Jag kikar in lite senare ikväll..

All kärlek!

 1. Hej Magdalenovich! Jag har ägnat hela dagen åt att repa med bandet och känner mig minst sagt trött i huvudet. Hade stora planer på att tvätta ikväll, men fick ingen tvättid =( Nu får man gå med skabbiga kläder, men det passar min person rätt bra, eller hur?
  Det blir till att gå upp och tvätta i ottan imorgon istället. Kent jobbar dag imorgon så jag kommer in till kl:17:00. missar lunch med dig m.a.o. Mitch the itch + missar lurre med Maggot = Misslyckat =)

  Nu ska jag dra något gammalt över mig och slötitta på nån kass film på fyran istället för att ägna mig åt den härliga tvätten.

  Peace

 2. Go kväll!
  Känner mig nöjd med mig själv har fått upp julstjärnaorna,adventstaken,och de andra elektriska jul-attiraljerna.
  Snart är alla julgardinerna uppe också. Men det tunga artelleriet( julpyntet) får vänta ett par dagar.
  Sonen tycker att det är så snyggt!
  Jag har en liten gran i hans rum,men jag tror att han vill va med och klä den.
  Då gäller det att hålla tungan i styr. Jag har en tendens till att berätta hur det ska se ut… Men det är ju hams gran. Så tungan i styr!

  Kärlek till er alla

 3. Jag lagar mat och har väntat på att min mer eller mindre vuxna son ska vakna, han kommer inte upp. Jag har tittat till honom flera gånger och hällt i honom vatten och bestämt att han får sova tills imorgon bitti så kanske man kan få in någon slags vettig rutin efter det….

  Det är ju själva f*n att de ska ge sig på att vara vakna så länge som möjligt på en lan-festival. 72 TIMMAR minus någon powernap på en kvart!!

  Men kul hade de haft. Tur att det bara är två gånger per år.

  PS. Jag brukar oxå kasta mat på mina barn och äkta man emellanåt. Kan ju våga att säga det nu då…*ha,ha*

 4. Puss bästa Maggan. Glöggtips ”Lucia Choklad”, finns på systemet. Sååå god med liten touch av choklad, men inte sliskig på nåt sätt. Älskar den! Och dig 🙂

 5. kanske chili/choklad glögg med smakari så fall varsegod jag bjuderbara komma hit 😉
  Älskar de där tomtehjärtanenmed vaniljsmak

 6. Åhhh känner med dig, men du ska se att veckan rusar iväg & att det händer skojiga saker…här har vi varit på julmarknad & har adventsfikat med cheesecake med pepparkaksbotten ist för digestive mums men nu börjar jag gäspa så längtar till Tv mys i sängen med mina kottar…ha det så härligt ikväll med ert adventsmys…kram kram ★

 7. Magdalena, veckan utan barnen kommer att rusa förbi och snart har du dem tillbaka igen. Jag brukade passa på att göra alla tråksaker som städa och tvätta och storhandla när mina barn var hos sin pappa för att sedan kunna vara en mysmamma när jag hade mina killar. Jag hoppas att du hittar på och unnar dig något trevligt nu i veckan, det behöver man i dessa mörka och trista novembervädret.

  Massa adventskramar till dig och dina fina barn!

 8. Hej! Första gången jag kommenterar men följer den blogg slaviskt! Ett förslag är att byta ”barnbytardag” till torsdagar så slipper ni känna av separationsångesten på helgen. För oss funkade det mycket bättre. Ha en underbar vecka!

 9. Min man och hans exfru byter på torsdagar och fredagar, på så sätt får varje barn en egen dag med den ena föräldern varje vecka.

  Kan bli lite knäligare med tre, kanske….
  Men det kan ju vara något att fundera på?

 10. Hoppas du får en fortsatt skön 1:a advent! Jag har varit på julskyltning, det hör till trots det tråkiga vädret tycker jag.
  Är det bara jag som har problem med att komma in på din sida? Jag får ett felmeddelande varje gång jag försöker gå in, då får jag hålla på och uppdatera sidan några ggr då kommer jag äntligen in.

  Ha det bra!
  // Nilla H

 11. Hej maggan…please..Jag undrar fortfarande var du köpt eller fått tag i det svart-vita armbandet, är det något symboliskt, det ser lite samelikt ut el. dyl??? Ella

 12. Hahahaa…. Dina inlägg får mig alltid på bra humör, du har sån härlig lite sarkastisk humor, som jag bara älskar. Det är en fröjd att följa din blogg 🙂 Hoppas ni har haft en bra vecka och helg, du och grabbarna!! Själv har jag haft d hur bra som helst, vart barnvakt åt min systerdotter och haft kalas (fyller 25 i morgon, 30/11)så jag ska inte klaga 🙂 Du får hitta på massa roligt nu till veckan så den går fortare till det är din vecka igen 🙂 Ha d så bäst, kram

 13. Om det blir min tur, lovar jag bjuda dig på något riktigt gott som värmer ordentligt!Blir så glad när jag läser din blogg,tycker du är helt fantastisk! En stor varm adventskram.Ann

 14. Först och främst vill jag säga vilken bra blogg du har! Fortsätt så, din blogg är till för både unga och gamla. Något som är bra, du har en väldigt fin personlighet. Det är alltid lika kul att läsa din blogg. För du gör dig inte till, utan du är äkta person.

 15. Åh, du ska se att veckan går i rasande fart och snart är dina småkorvar hos dig igen!

  Vi finns här heela tiden!

  Tycker om dig!

  (((Kraam)))

 16. OOJ va fint:-)! Har inte haft tid att titta in på några dagar. Sidan blev jätte fin, och du är ju som en ros. Hoppas du får en skön helg. Jag längtar i alla fall efter snö, så jag får åka pulka med kidsen.
  Må så gott!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..