Release av mammsens bok..

Nu har jag bökat runt hela morgonen. Jag jobbar på söndag, så jag har varit hemma och läst manus istället för att vara på kontoret.
Utsidan är julpyntad, jag köpte över 10 meter lampor och trodde att hela huset skulle täckas.. Men skiten räckte inte ens runt ballkongen. Måste köpa mer på måndag.
Nu är jag påklädd och klar för att åka på mammas bokrelease i Kungsängen..

Söt Tristan..

Vad ska du göra i helgen?

 1. Hej Fina Maggan.Min helg består av julmarknad hoppas du får en skön helg med dina pojkar.Just nu läser jag din bok,jag kan inte fatta att man kan vara så stark som du är,efter alla ofattbara upplevelser du och Isak varit med om.Tänker så på det som hände dej när du var med i i Lets Dance, kan det vara sviter efter odjuret som orsakade din blödning i huvudet.Du borde bli utsedd till världens starkaste kvinna som överlevt en sådan vidrig misshandel.Varma kramar Mari.

 2. Vad söt Tristan är!
  Jag själv oxå jobba i helgen och när jag har slutat så ska vi ut och in handla de sista julklapparna.
  Ska även hinna med att ta en fika med min kusnin som ska flytta upp till Luleå 🙁 . Kommer att sakna henne!
  Ha en trevlig och mysig första advent helg
  Kram Lotta

 3. Jag ska på en nostalgikväll med 35-årsgräns på krogen med ett gäng kompisar jag inte träffat på jättelänge.
  Ska bli skitkul!
  Här vet man inte heller vad som kan hända…*hehe*…

 4. Hej hej.
  Jag vill och ska försöka att bara läsa bok och ta hundpromenader. Mys med min bebis Lilly blir det också förstås 🙂
  Trevlig helg!

 5. Det blir bio med sambon och tonåringen i kväll och tjejmiddag i morgon.

  Trevlig helg Maggot, och alla ni andra också så klart.

 6. hej finaste.

  tjaaa. kvällen blir lugn pga förskylning. kolla idol å så .

  imorrn blire öppet hus på rodegymnasiet med vän.
  och söndag blire nog plugg.

  inte så mkt speciellt denna helg inte:/ 🙂

  ha en trevlig kväll

  kramizz

 7. Jag ska umgås med med min älskade mormor och försöka få någon härlig adventskänsla.. 🙂 För just nu är den nere på noll!

  Ha en ljuvlig helg!
  Kramar till dig från mig! 🙂

 8. Hej
  Så söta killar du har:);)
  Min helg blir att tillbringa med min 5-årige ögonsten till son…Pynta för första advent, mysa äta gott och umgås med vänner och deras barn:);:).
  Vi har idag varit lediga och har shoppat och fyllt på min sötis höst/vinter garderob, men fy vad tomt det är i plånisen nu:););)

  Ha en super trevlig fredagskväll med dina sötisar.
  Kramisar

 9. Jag sitter i bilen och läser din blogg på mobilen medan sambon kör :). Är på väg till Göteborg för att hälsa på vänner som man sällan träffar när de bor på fel sida landet. Åkte från Stockholm vid 12 och beräknar vara framme kl 18.30. En lång resa! Men det är det värt! 🙂 Trevlig helg önskar jag er!

 10. Hejhej Maggan….
  denna helgen blir i morgon att fixa lite här hemma med ljusstakar o stjärnor.Baka saffranskorpor igen…För 1 adventsfikat blir här i år då det råkar vara min födelsedag på söndag*L* Ska dricka glögg o ha skönt.
  Ha så trevligt själv i helgen.
  Kraaaaam

 11. Hej på dig!
  Jag ska flytta så jag packar och fixar och donar in i det sista. Ska bli så himla skönt när det är klart för just nu känns allt upp och ner.
  Fast ikväll blir det mys i soffan med chips och tv. Ha en go helg.
  Kram

 12. ska mysa m dottern (4 år) ikväll,sen barnfri lördag-fixa o dona inför barnkalas på söndagen..puuh! den här helgen kommer rusa förbi..:/ Nästa helg dags för bloggträff m din sis,synd att du inte kunde komma.Puss fr mig

 13. Hellooo allihopa! Den här bloggen har blivit som ett gift och efter inatt blev jag uppmärksammad på hur lätt det är att tappa verklighetsförankringen när man knarkar Maggan-bloggen… =D Drömde om dig inatt och att vi var värsta polarna som satt och pratade djupa saker.. hihihi.. Mina kompisar bara skakar på huvudet när jag berättar om allt jag läser på din blogg.. Have a nice weekend! Här blir det Tapas-party!! Jag fyller 34 och har dragit ihop ett knytkalas.. Kan verka lite snålt, men istället för presenter får dom ta med några maträtter.. Smart va? Kram på er alla!! =))

 14. Heej Maggan!
  Hoppas ni får en mysig kväll ihop!

  Vet inte hur många ggr per dag jag kikar in här på din sida. Det är mysigt att se hur du pysslar på dagarna när grabbarna dina är hemma.:-) Mina pojkar är såå omöjliga just nu, jag får psykbryt på dom. Men när jag är på jobbet så längtar jag så efter dom.

  Jag tycker du är stört härlig och har sån himla kul humor 😉 Sluta inte blogga!! Blev så himla glad när jag hittade din blogg nu efter att du slutat på Bloggfamiljen.

  Jag säger som min äldsta brukar uttrycka sig: -Du äger!!

 15. *wihoooo*
  Nu ska jag iväg – och jag är minst lika snygg som dig! 😉
  Hoppas att du får en topenkväll!
  Kramar från Linköping

 16. Hej
  Hoppas Mamma är nöjd med bokreleasen!?!
  I kväll blir det soffkväll med min tandlösa 6-åring.
  Min avdelning har avskedsmiddag för min chef i kväll. Men jag ville hellre ta vara på tiden med min son.
  Annars brukar han följa med när vi har jobbfester och så.
  Alla gillar honom och någon har alltid tid för honom en stund 🙂
  när folk börjar bli lite ´´luddiga” åker vi hem.
  I morgon åker vi till kusinen som han längtat efter.
  Sen blir det lite (ha ha) pyntning av lghten. Köper något nytt varje år. Inte färgmatchat som i glassiga inredningstidningarna. Utan helt hysteriskt kitchit.

  Kram

 17. hej magdalen:D Hoppas du har de bra,förstagången ja skriver här men:P
  I dags ska jag bara mysa hemma,lördagksnake handla,kalas,söndag mkt plugg:(
  Hade bäst!

 18. Hej Fina Maggan!!!

  Har gått igenom en fruktansvärt jobbig seperation med mina barn pappa.
  Det har nu gått 8 månader sedan jag flyttade Och jag har vänt in och ut på mig 100 tals gånger om jag gjorde rätt som enligt honom ”stack” ….
  Jaa jag gjorde rätt men jag kan inte förlåta mig själv för den skada jag har försakat barnen …Dem mår dåligt givetvis ,men dem förstår ändå att det är bättre att mamma och pappa bor på varsithåll och är glada än att dem bor i samma hus och bara bråkar ….
  Det förstår dem och godtagit …men denna skuldkänsla jag har som snart äter upp mig inifrån är djävulsk …..:'(

  Nu tror jag att mitt x gått vidare och sökt sig nått nytt och trots att jag ”nästan” kommit över honom så vreds kniven om när jag fick höra det ….Jag vet ju själv att en dag så måste jag ändå gå igenom denna situation då han hittar nån ny ….Just nu så känner jag mig bara tom inuti ….Dem runt omkring mig säger att jag ska söka nått nytt jag med …oc h jag har haft e del kandidater som jag tyvärr lyckas skrämma iväg …då jag inte vet om jag nånsin kan öppna mig och släppa in nån ny ….Lite skrämmande känsla …..HUr har ditt liv varit efetr M?? har du tips på saker som kan göra mitt liv lite dräggligare ?? Med Vänliga Häslningar Caroline

 19. Hej fina Magdalena!

  Här ska det adventpyntas och målas i hallen.
  Sen är det bara mys, mys och mys med familjen som gäller!

  Ha en super trevlig helg med din fina barn!

 20. Hej Hej…
  Jobbat hela dan…
  Så nu blir det lite god mat
  ett glas rött : )
  Och idol och krypa upp i soffan…
  Ha en skön fredag kväll.
  KRAM.

  helenesdagbok.blogg.se

 21. Halleloja!!! Hoppas ni får det trevligt på releasepartyt & att alla gillar boken…själv ska jag titta på Idol & smaska gottis, din blogg är bäst underbara du..kramiz & ha en nice kväll★

 22. Hej! Jag ska jobba hela helgen, jobbar just nu med, bara relativt lugnt bland mina patienter. Kikar in här lite då och då, glöm inte bort bloggen i helgen 🙂

 23. Hallå Maggan!
  Idag har jag hetspyntat med en grinig unge på ena armen och den andra som stått under fötterna på mig ha ha.
  Resten av helgen hoppas jag på lite adventsfrid, mys och sen ska gubben hjälpa grannen att flytta.

  Kram karm

 24. Hej!

  Idol brukar fånga mig på fredagskvällarna, men ikväll sitter jag som klistrad vid din mammas bok! Du kan hälsa henne att den är faktiskt totalt, helt fullständigt fantastisk! Jag är knockad!

  MVH

 25. Hej. Har jobbat kväll och jobbar lördag, söndag och måndag oxå innan jag är ledig på Tisdag. Kollar idol nu. I morn har min mamma Röda kors auktion i Rosers som jag ska hinna med. Annars blir det bara att sätta upp stakarna och stjärnorna i fönstren.Ha en underbar helg, 🙂 Kärlek och Kram

 26. Jag ska beställa din mammas bok!! Oavsett kristen vinkel eller ej, jag vill gärna läsa den med. I helgen blir det julshopping 🙂 Bäst att hinna ut innan de värsta gamarna gör det!!

 27. Hej vännen! 🙂 Imorgon ska jag o min sambo bo på hotell o äta julbord… barnfria!! 🙂 Sååå skönt o välbehövligt. Det blir skumpa o praliner på rummet, sen glögg o god mat m snaps… sen deckar vi väl i den sköna bädden… På söndag blir det julmarknad med gossen, hästskjuts o djur, glögg o middag hos svärföräldrarna som är så gulliga o tar hand om lillgrodan imorgon. Nu håller jag tummarna för ERIK!!! Ha en underbar helg, kramar i massor!

 28. Jag ska jobba 7-16 både lördag och söndag.. går upp sjukt tidigt och rastar hundarna samt cyklar hem på lunchrasten och rastar, sen långpromenad efter jobbet. Efter detta kraschar jag i soffan och myser med mina tre vovvar =)Om jag får inspiration målar jag nog lite. Ska oxå julpynta hemmet har lixom skjutit upp det för jag måste ut och hämta jullådan i förrådet…

 29. Har försökt att julpynta denna helg. Inte min barnhelg. Känns ändå rätt ok. Min ex svärfar ringt för första gången sen separationen (ca 7 veckor sen) sagt hur jag känner och undrar över saker. Fast jag är inte klokare över hans svar. Blickare framåt iallafall. Måste ju..

 30. Vilken söt kille =)
  mina 2 barn åkte till sin pappa idag =( tråkigt som vanligt,men ska låna dom imorn & åka på badkalas så har jag min lille pojk på 4 mån hemma.har nyss kommit hem från en kompis som haft ljus party & massa go fika =)
  i morgon bli det nog lite inköp av julsaker & lite pyssel,sen börja sambon jobba kl 18 så vet inte vad jag ska hitta på.
  Hoppas du få en trevlig & mysig helg!

 31. min helg består av alkhol, visst låter det hemskt? måste bedöva panikångesten jag har inför att jobba på söndag, skrev till dig förutom om vad som hänt, men hur ska du kunna minnas liksom haha, men iallafall så har jag haft det lite jobbigt under mina 20 år på jorden, sen såg jag en kollega död utanför jobbet i början av månaden som gjorde att allt kom upp och jag får sån panikångest. Jag ser upp till dig magdalena, väldigt mycket! Önskar du vore en syster!

  kommer säkert ha ångst imorgon över att jag skriver detta till dig, men det är svårt att låta bli när jag ser upp till dig så pass mycket, du känns ju som en vän..

  kram

 32. Hei! Jeg ble ferdig med boken din idag Magdalena, og jeg må si jeg tok til tårene ved å lese boken. Du er så ufattelig sterk, at det skulle ikke vært mulig engang. Håper du har det så bra du kan få det nå! 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..