Singelliv

Nackdelarna och baksidorna med singellivet..

Utsikten från min plats vid kökshon..En klippt och perfekt golfbanegräsmatta för barnen att leka på

 1. Hej Hej…
  Ha en jättebra dag trots all tvätt och allt annat…
  Ibland är det skönt att hålla på o greja tycker jag…
  När man ser resultatet efteråt : )
  Ha det ”GOTT”…
  KRAM.
  helenesdagbok.blogg.se

 2. Hejsan Magdalena!
  Ja, du det finns verkligen både bra och dåliga sidor med singellivet. Jag känner igen det där med sopor och tidningar som skall slängas.
  Gjorde slut med min pojkvän sedan 3,5 år tillbaka för ca tre månader sedan. Det var
  något som växt fram hos mig, och nu njuter jag av ensamheten och av att slippa delar av hans åsikter och pikar.
  Men hellre att vara vara ensam själv än ensam i tvåsamheten.
  Men du har i alla fall tre fina barn att vara stolt över och jag tycker du verkar vara en fantastisk mamma.
  Kramar från Göteborg

 3. Hej Hej…
  Ha en jättebra dag trots all tvätt och allt annat…
  Ibland är det skönt att hålla på o greja tycker jag…
  När man ser resultatet efteråt : )
  Ha det ”GOTT”…
  KRAM.

  helenesdagbok.blogg.se

 4. Hej Hej…
  Ha en jättebra dag trots all tvätt och allt annat…
  Ibland är det skönt att hålla på o greja tycker jag…
  När man ser resultatet efteråt : )
  Ha det ”GOTT”…
  KRAM.

 5. Läser din blogg flitigt, faktiskt precis börjat läsa din bok också. Lustigt att du skriver om ”singelliv” då jag imorse bestämde mig för att lämna min pojkvän som jag misstänkt varit otrogen under en längre tid. Det som var ”droppen som fick bägaren att rinna över” var att han imorse vid 5 gick upp, jag vaknade till, och sa att han skulle ut och springa. Jag svarade ”e du inte lite väl finklädd för det?” då han hade jeans och inte alls var klädd för att springa! Får sedan reda på att han åkt hem till en annan tjej… och sen kom han hem och la sig i sängen med mig igen och låtsades som att ingenting hade hänt. Hur kan man vara så falsk?! Glad att jag äntligen insett vad han går för. Älskar att läsa din blogg och om ditt liv. Tack för att du delar med dig! Kram Cilla

 6. Wow! Din trädgård såg ut att behöva lite jobb. Har du tur kommer snön snart och döljer det! Hur går det med det nya ”intresset”, du kanske inte är singel så länge till?! Även om du skulle vara singel fortsättningsvis så är jag övertygad att du fixar det också, du är stark 🙂

 7. Hej!
  Jag läser din blogg dagligen.Har helt ändrat åsikt om dig o din syster(läser även hennes blogg).Ni verkar så jätte härliga båda två.Du verkar så stark.Själv försöker jag vara stark o orka med.Mina sista 4,5år har varit fruktansvärt jobbiga.Min man blev utbränd(driver 3 egna företag)o blev riktigt dålig.Stressen utlöste epilepsi o mitt iallt så förlorade jag min mamma.Nu när allt börjar lösa sig så känner jag att min ork börjar ta slut.Men du inspererar mig.Många kramar.

 8. Klart att du inte hinner med allt fix och trix som det är att ha hus när du är singelmamma! Bättre att du umgås med barnen när ni väl ses :D. Kanske hade sett annolrunda ut oxå om du tyckte om och var intresserad av trädgårdsgöra. Men har för mig att du skrivit att du inte e så bra på att ta hand om växter ;).

 9. Du kanske ska låna lite Tackor å små söta lamm till våren, som betar av gräsmattan.
  Men med din tur så smiter de och äter upp grannarnas finaste tulpanrabatt samt den där exotiska busken som va så svår att få tag på…

 10. Min trädgård ser ungefär likadan ut, fast jag är gift. Tycker nog att han ialla fall kunde klippa gräset men nu har jag istället lärt mig att muta barnen när det ska grävas, klippas o.s.v. Det lustiga är att maken alltid kommer ut och säger ”Jag tänkte precis hjälpa till” i samma stund som ungarna är klara (ha,ha vem lurar han) Njuter varje dag av att läsa din blogg, du står verkligen med båda fötterna på jorden. Keep up the god work!! Kram Jessica

 11. Hej Maggan.
  Du det är nåt vajsing med din blogg sida, verkar som den bliit hackad eller nåt, vissa sidor sprider nåt skit..Kolla upp det..
  Föröskt o komma in på den nu flera gånger, till slut fick jag googla o gå in via där..Jätte konstigt..
  MVH/Pernilla Haglund

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..