Krig i kärlekens tecken

Ja nu är vi här igen, jag kan inte hjälpa det men jag har startat ett bloggkrig med/mot Katrin!! Men inte ett Gynningkrig! Jag ska bomba henne med kärlek istället! Sådana små typer som Katrin ska man ”vända andra kinden till” det biter hårdast.
Jag är fast besluten om att rycka byxorna av den lilla smällfeta polskan! Hon är 13 veckor och lika stor som jag med mitt 3 barn i månad 7;-) men jag kommer inte säga något, men jag LOVAR att skvallra till er då hon lägger in sig själv i smyg för en ryggfettsugning på Ackis om 9 månader hi’hi
Allt hon gör är strunt! Hon låtsas, och nu försöker hon tuffa sig mot mig?! Mot sin enda bloggvän.
Jag kommer INTE försvara hennes PR stunter, de är oacceptabelt! Jag kommer istället studera dem och analysera dem på håll, med en förhoppning om att rädda denna vilsna själ från fördärv..
Igårkväll var hon kinkig, krank och lite emlig. Hon berättade för mig att hon skrivit dumheter… Inästa andetag frågade hon om lilla söta Tristan var hungrig, – Ja det är han nog lite, svarade jag.. Finns det något godis backstage??? -Godis???! Svarade Katrin? Det är inte lördag? Jag hämtar lite frukt, banan och morötter? Det är nyttigt! Om det är ok med en kaka efter frukten, kan jag hämta det med.
(Tristan)- djaa allskar dig katrinnnn!!!
– Åh Maggan! Vad JAG redan älskar min lilla bäbis imagen.. Jag kan inte vänta på att få pussa och amma!!
Är det sant att amning är bra för graviditetskilona oxå?? Jag tänker amma minst ett år! Har hört att det är så bra och nyttigt för min lilla skatt…
Hmmm, jepp!
Hittade en kommentar på Katrins blogg, jag tror att vi är på rätt väg! Vi kan vända denna Ragata med kärlek!!!

Detta är ett SMS jag skickade till Katrin för en timma sedan.

Ja du Katrin detta var bara ett litet axplock ur dina kommentarer…
Du kommer må bättre av att visa dit rätta jag!!!!!
Fina fina du/ Maggan x

2009-10-30, 19:31
Anmäl inläggAnnelie
minblogg.vaereom.se

I knew it.. Tack Katrin. Äntligen ser man ditt rikitga jag. Puss på dig för det.. O du, Jag kommer gärna å håller dig sällskap på Idol eftersnack om du behöver nån..
Men ärligt, visst var det väl inte äckligt eller jobbigt att bry sig om barn?? 🙂

 1. Äsch, tyst med dig, Maggan.
  Ärligt talat nu, har en tre-barns mamma som du inte bättre saker för sig än att sitta och hacka på folk som Katrin? Det bevisar ju bara hur patetisk du är. Kan det vara så att det sticker lite i ögonen eftersom hon lever ett bra liv tillsammans med Bingo, och inte behöver andras bekräftelse för att vara lycklig?

  Och du…personangrepp? Haha! Hur gammal var du sa du?

  /Team Katrin.

  P.S. Sättet du skriver på bevisar att du sög i skolan när du var yngre…för typ…30 år sen. D.S.

 2. Hannah du måste nog läsa Maggans inlägg en gåmg till! Dom e ju för fan kompisar och Maggan vill bara lyfte fram Katríns riktiga (och bättre ) Jag,
  Så de så din lilla fjant

 3. Hahahaha Maggan du är underbar! Tror nån här missuppfattat helt och hållet :P. Maggan skriver det här med glimten i ögat och med ”fullibus”-humör ;). Katrin är nog inte heller den som e sen med att skojja tillbaka!

  Det är ett roligt skrivet inlägg och jag kan inte annat å skratta! Samtidigt som d säkert liger en hel del i det Maggan skrev, att Katrin hämtade frukt för att det inte va lördag. Skulle kunna vara sant! Jag tror som Maggan att Katrin kommer bli en riktig curling morsa 😉 Att tuffingen Katrin kommer ta fram sina andra och dolda sidor som visar sig när hon väl får sin lilla bebis :D. Bli en mjukis lixom.

 4. Maggan är allt annat än patetisk, orka sitta och trasha hennes fina blogg med dåliga ord. Om ni inte känner kärleken och omtanken i allt hon skriver kan ni ju söka er någon annanstans för här hör ni inte hemma…

 5. Åh. Herregud. Du, Maggan, eller vad farao ditt namn är, hur orkar du?? Det är e n sak att Katrin hackar på andra människor- men du, en tråkig svensson, kanske ska ta och sluta upp med det där. Det blir bara så patetiskt. Så lägg ner

 6. Gillar din och din syrras blogg, ni inspirerar till kärlek och respekt. Sen att det finns vissa som faktiskt inte förtstår sig på när du skriver med glimten i ögat är bara att ignorera.

  Sitter här och väntar på förlossning med värkar och njuter av att läsa din blogg. 🙂 Kram

 7. det tråkiga är väl att Katrin aldrig godkänner positiva kommentarer i sin blogg. 🙁 Har skrivit några men de har aldrig blivit godkända. Det är som om hon vill enbart vara och uppfattas som en negativ bitter kärring…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..