Daniel här…

Hej på er alla fina läsare!

Daniel (da Silva) här, som har highjackat Maggans blogg.

Hjälp mig! Vad vill ni ha för skvaller? Vilka hemligheter vill ni höra? Vad vill ni att jag ska berätta???

Idag har vi haft en grymt rolig dag. Spelat in postkod och efter det lazerdome med Maggans ungar Lance och Tristan. Jävlar vad jag har saknat dom!!

Lance är ett litet mirakel full av talang och vänlighet på ett mycket ömt och fint sätt. Tristan en liten galning som hela tiden går från arg till ledsen till underbar till snäll och till arg igen. Love them!!!

I vilket fall så är vi nu hemma hos Maggan och skulle käka middag. Blev inte så mycket med det i och med att Maggan sitter i vardagsrummet och snackar med sin nya kille och därför är helt jävla okontaktbar. Jag vet vem han är och han är fantastisk!

För att göra min lördagkväll lite bättre har jag våldtagit Maggans kyl i min ensamhet, jag är på god väg att tömma hennes barskåp och nu har jag knäckt koden till hennes blogg. Kan bli en magisk afton känner jag.

Återkommer om några drinkar…. (lovar att komma med smaskiga och  härliga hemligheter och skvaller…)

Som sagt, your word is my law! Berätta vad ni vill höra så skriver jag det. Känner mig sjukt full i fan.

Nästa inlägg kommer vid 23.00-tiden så se till att kommentera innan dess om vad ni vill att jag ska berätta moahahahamoahahaha

Hörs snart mina vänner… (eller som Maggan-Haggan hade skrivit, Mina fina fina fina underbara ”du är bäst och finast i hela världen” vänner)

LOADING..