God lördag morgon!

Jepp då sket sig sidan, det tog inte lång tid. Jag har suttit med Webbhotellets jour kille Jonas till långt in på natten. Det är nu man känner sig lite på hal is;-)
Men dom lovade att lägga mig på en egen server, vad det nu betyder.
Vilken jäkla osis. Alla mina inlägg från igår försvann, OCH jag som la ut massor av bilder från min romantiska träff igår kväll.

IMG_0226

Nej fina du, jag skojade bara! Men tänk om?! Det hade ju varit snopet;-)
Den enda som fick napp igår var Hogan utaför Ica Maxi. Kärlek vid första ögonkastet!
Nu måste jag sluta och kuta! Bilen står på tomgång och vi är på väg till bandyn, klockan är inte ens halv 8! Ibland önskade jag att man hade barn utan intressen;-) ”lobbade” med munnar som fågelholkar som bara satt tysta och dreglade.
Nej! Där överdrev jag lite smått som vanligt. Det skulle vara fruktansvärt, jag älskar att gå på matcherna.
Senast var vi på borta tunering med fotbollen..

CIMG0976

(En dialog som utspelade sig under matchen mellan mor och 9årig son)
– Koooooom igen!!! Kämpa!!! Bra jobbat!!!!
(Sonen stannar plötsligt upp mitt i en Zlatan dribbling)
– KAN DU VARA TYST!!!! DU STÖÖÖR!!
-Förlåt! Jag vill ju bara peppa..
(Efer matchen går sonen av plan, efter en tråkig förlust på 4-2)
-Det är DITT fel mamma att hela laget förlorade!!!!!! Du störde oss!!
-Förlåt, jag ska vara tyst i fortsättningen..
Är han en dålig förlorare? Eller är det mitt fel, vad säger ni?
(En paparazzi bild på Hogan när han drar pick’up Line’s utaför Ica Maxi
– Hhmmmm tja bruden, bilen går bra? Jag heter Hogan, fet snorkel och extra tung utrustning. Ska vi hänga och drick lite soppa någon kväll?

IMG_0195

Vi syns senare! Tack för att du finns och förgyller min dag..

 1. God Morgon !
  Vill bara säga härligt att du börjat blogga igen. Saknade dig på bloggfamiljen. Du verkar vara en skön tjej som försöker se det positva i livet och det är härligt.
  Ha en skön helg
  Hälsningar Petra

 2. Åh så glad jag blev när jag ser att du är tillbaks hos oss igen, har saknat dig såååååååååååå…. mycket.

  Ha en skön lördag och lycka till med bandyn.

  Kramar i massor Rosa

 3. Tror nog att det skulle vara än värre för sonen om du inte gick på matcherna. Vidare är det väl lättre att skylla på morsan, än att skälla på lagkamraterna 🙂 Tack och lov har min hockeyspelande son aldrig klagat på att jag låter för mycket från läktaren. Och jag hörs, kan liksom inte låta bli.
  Trevlig helg önskas dig och de dina.

 4. MEN JAAAAAAA
  Magdalena har börjat blogga igen…..men sååå fantastiskt.
  Har saknat dina dräpande blogginlägg. Har redan skrattat mig varm här på morgonen när jag läst igenom!
  TOPPEN!

  Välkommen tillbaka!!

  KRAAAAAAM

 5. Vad SKÖNT att Du är åter i min dator…
  Har desperat försökt hitta en annan lika bra blogg att följa varje dag, förutom ”hejaabbe.com” ( du läser väl den?!? )men det har inte gått.
  Kör på som Du gjorde förut!

 6. TACK snälla fina Magdalena för att du delar med ditt liv. Jag älskar att läsa om dina roligheter. Tack för att du bloggar igen. Sköt om dig. Kraaaam Anna.

 7. Välkommen tillbaka du är så saknad!!! Läste just om din bok, du är så stark Magdalena! Ser fram emot många skratt framför bloggen, för jag vet att du alltid levererar minst ett gott skratt i bloggen! Ta hand om dig!! Kram

 8. Hejsan Magda!
  Ville bara säga att du är en grym förebild och du är riktigt stark som klarat av allt du gjort i ditt liv!

  Förövrigt så är Magnus mamma gift med min farbror, och det var Magnus som lärde min storebror att knyta skorna! 🙂 Så, från alla oss här i Norr skickas det en stor varm kram till DIG.
  Ta hand om dig!

  MVH Daniela

 9. Morning till dig Maggan…..Sitter här med mitt morgonkaffe o läser din blogg. härligt att du är tillbaka igen.
  Hoppas du mår bra o att pojkarna mår bra o ja denna Lotta*L*
  BRA om du kan vara vän med ditt X..har man barn får man kanske försöka det i allafall,men finns så många fina andra bra killar du kan bli kär i.
  Inte för att Magnus ej verka bra,snygg är han i allafall,men varit lite elak tycker jag. DU VÄRD DET BÄSTA SOM FINNS,bara du kan välja.
  Gör det du vill o känner för.
  Hoppas du får en fin lördag , ösregn här i Skåne o ruggigt. Kram

 10. ÅH MAGGAN. vad jag har saknat dig!

  var alldeles för lat för o skaffa ett konto o kommentera när du bloggade hos bloggfamiljen – men nu ska det bli ändring på det.måste ju visa min uppskattning. du är bäst!

 11. Välkommen ut i cyberspace igen… härligt att du är i gång… nu blir det bra stunder med morronkaffet igen…. Skratt direkt på morgonen, inte helt fel alls.

  Jag har 4 grabbar varav 3 spelar hockey, den minste är bara 1,5 år, och nu startar alla våra matcher åxå ;o)
  Och detta med utrustning då? Klubboveraller både ute och inne…. 3000 kr… och det är ju inte ens spelutrustningen de ska ha utan de kläderna de använder för att visa att de spelar i klubben… hmmmm… Så jag tänker skrika på matcherna, det är jag värd efter alla utgifter ;o))

  Ha det gott

  Kram Camilla

 12. DU MAILADE MIG PÅ EN KOMMENTAR JAG SKREV. HITTAR INTE NÅGON MAILADRESS TILL DIG.

  ANG GRATIS PARKERING VASASTAN VILLE MATILDA 090210 KL 16.52 ”INGEN P-BOT,VÄRT ATT FIRA” ATT DU SKULLE HÖRA AV DIG TILL HENNE.

 13. DATUM PÅ INLÄGGET VAR FEL, DET VAR DITT ANDRA INLÄGG PÅ DEN HÄR BLOGGEN. JAG SER JU INTE HENNES MAILADRESS, HÖR AV DIG TILL HENNE, KAN VARA ETT BRA TIPS!!

 14. Älskade Maggan och Co…”VÄLKOMNA TILLBAKA”
  ni har varit saknade…ni är så härliga allihop!!
  Ha en toppenhelg tillsammans!!
  <3 liga kramar Catarina

 15. MAGGAN!
  Helt fucking jävla underbart att du finns i blogglivet igen, du är bara såååå grym!!
  När man läser din blogg så är man aldrig ensam, du sätter bokstäverna på det man själv vill säga 😀

 16. Hej!
  Vad kul att du börjat blogga igen!
  Blev lite halvt beroende av din härliga humor och läste ofta din blogg på Bloggfamiljen 🙂
  Kommer följa dig troget här!
  All lycka till dig och din familj!
  Kram kram Sussie från Norrköping

 17. yes! lyckligaste fredagen på länge när jag läste i Hannahs blogg att du börjat skriva igen. Hinner inte läsa för kl är snart 17 och man vill ju inte hänga kvar på jobbet på övertid en fredag eftermiddag. Skynda hem…mat och prata med tonåringar innan de försvinner ut i natten…och så äntligen fram med datorn i knäet…skruva ner ljudet på Idolerna som sjunger falskt i tv:n och logga in….magdalenagraaf…vad!! var det ett skämt? drömde jag på arbetstid…suck…ledsen jag blev…men så vände lyckan nu på morgonen! Yes! det var sant..hon är tillbaka i bloggosfären…detta kommer att bli en mysig höst/vinter…tack fina DU!

 18. Varför slöt du blogga på bloggfamiljen?? Vi saknar dig där, det känns tomt nu! Snälla kom tillbaka.

  Känns lite dummt att börja blogga på ett annat ställe och bara skita i din systers och hennes mans sida?!

  Har det hänt ngt mellan er dig ioch hannah?? Ni träffas aldrig längre?? tacksam för svar…

 19. GOOOMÖRRRA

  som jag skrev hos hannah,nu är ”familjen” samlad,nu när du börjat blogga igen
  och du ska veta att jag är glad över att det vart en egen sida å inte via finest som det surrades om på katrins blogg…finest är så ytligt och fel..
  så välkomen tillbaka maggan
  skitkul att få läsa om dina bravader och dagar med barnen och allt!!

  tusen kramar!!!

 20. Hahahahahha denna konversation känner jag igen..jag är också en mamma som vrålar och skriker på min sons matcher…sen om han gör mål vrålar jag: Stolt mamma, han är MIN!!!!
  Liiiiiiite pinsamt tycker då min son att jag är…men va gör man när man är så stolt att man växer över 1 meter.
  Kram på dig och fortsätt skrika för jag tror ändå att dom kommer uppskatta att man fanns där och stöttade när dom blir äldre.
  Puss & Kram

 21. Hej! Välkommen tillbaka in i min dator!! Vad kul att du börjat blogga igen o snygg sida!!! Tacka Hannah att hon tipsade, annars hade jag aldrig hittat dig! För mig spelar det ingen roll vart du bloggar, bara du gör det o tycker att det är kul:)
  Kram ”Lintuss”

 22. ha,ha det där känner man ju igen, Jag har själv en känslig 9-åring. Vad är det med de? Ena stunden är han kramig och säger kärleksord, nästa stund gråter han över nåt och nästa stund är man en töntig mamma. Lite för tonis-fasoner i sån låg ålder?
  Tänk så här, du är fantastisk som är med dina killar så mycket på matcher m.m det är inte alla som gör det! Ha en fin lördag! kram<3

 23. ÄNTLIGEN!!!
  Åh vad jag saknat din blogg sen du försvann på ”familjen”. Nu kan högläsningen återgå till sitt normala här hemma ;o)
  Kram

 24. Hej Magdalena! Kul att du har börjat blogga igen, ville bara säga att du är en förebild för mig som har lyckats så bra i ditt liv trots att du hade en riktigt jobbig period tidigare i ditt liv. Jag har också varit med om en del saker som är jobbiga och jag kämpar på och uppåt. Jag bor också i Sigtuna, har bott här i hela mitt liv. Vad tycker du om vår vackra stad 🙂 Ta hand om dig i fortsättningen och njut av livet och var glad för att du har kommit så långt. Mvh Karin, 24

 25. Härlig lördag på dig själv!
  Känner igen det dät med fotboll/innebandy ”helger” har oxså 3 grabbar;-)
  Men 2 frågor…
  Hur ska man göra för att hinna skriva med 3 barn? (Jag har ju ända en schysst 2:a hälft som hjälper till) Vill oxså skriva en bok!?
  Vad gör du på ditt nya jobb? Berätta , pleeze!
  Kram P

 26. Tjooohoo!! Youré back…gissa om detta gör min dag, läser många bloggar på en dag..men ingen som din! Välkommen åter!!

 27. Heeeej! Skönt att sidan funkar igen 😀 men tänkte att det var väl sååå många som skulle in här igår o läsa då de upptäckt att du börjat blogga igen =). Din Hogan är verkligen läcker!

 28. Tjoho!!! Underbart att du börjat blogga igen! Så sorgligt när du lämnade Bloggfamiljen – du var ju höjdpunkten där.
  Gillar ditt sätt att skriva, skämta, va allvarlig och bjuda på dig själv. Kan inte låta bli att le lite när man sen ser löpsedlarna på våra inte så seriösa tidningar i det här landet. Ripoff från din och många andra kändisars bloggar… De måste ha livlig fantasi, duktiga på att låta er göra jobbet åt dem. Köper inte längre dessa tidingar lika ofta, har ju redan läst vad de skriver fast från originalförfattaren.
  Ser framemot att följa dig här!

  Stor kram från mig!

 29. Åh, vad roligt att du börjat blogga igen. Du har verkligen varit saknad! Härligt 🙂 Nu får man ett extra leende på läpparna igen ;D
  Kraaam, du är bäst!

 30. Det är så härligt att du börjat blogga igen! När du började blogga på bloggfamiljen, blev jag överlycklig och missade inte ett enda inlägg!

  När du och Hannah hade gjorde musikkarriär köpte jag alla singlarna och än idag har jag faktiskt kvar lite videoklipp på datorn från den tiden.=) Jag har läst din bok säkert 15 ggr och blir lika känslosam varje gång.

  Sen blev jag riktigt besviken när du slutade blogga. Blev som ett tomrum, det var ju det som var dagens högdpunkt!=) Jag kommenterade aldrig när du skrev på bloggfamiljen, men det ska jag börja göra nu.

  Du verkar vara en så härlig person, en riktig klippa.

  All lycka till dig!
  Hälsningar Frida

 31. Å,så roligt att du är tillbaka i bloggvärlden igen!Du skriver så ärligt och befriande och med glimten i ögat!Blessings to u!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..