Jag köper mig lugn..

Våfflan.. Sitta vid vattnet i solen och mata ankorna.
Nix, jag ändrade mig blixtsnabbt då barnen kom skrikandes nedför dagmamme’backen med galna blickar.
Jag köper mig lugn idag istället, jag köper barnen för guldpengar, jag mutar dem. Ett par öronproppar, barnens djungel, micropizza och en hög med tidningar. Helt fantastiskt!

Jag sitter här och bläddrar i en blaska och killarn springer och leker sig trötta.
Ps. Älskade fina vänner och jag kan verkligen säga så. För jag känner så..
Jag har saknat er så otroligt mycket!
Ni förstår inte hur mycket det betyder att ni hälsar på mig.
( tack fina Hannah för att du tipsade )

Ett glatt barn= en glad mamma.

Jag har hunnit läsa några av era kommentarer, jag blir otroligt rörd över er kärlek.
Vi kommer att ha det så kul tillsammans;-)
(OCH nej, fem bloggfingrar på hjärtat någon x’kärlek har INTE vunnit tillbaka mitt hjärta. Som jag sa tidigare, den dagen det händer äter jag upp min egen livmoder med pepparrot puré webb-live här på bloggen)

Fridens liljor x

 1. Vet du jag tror det blir jättebra att du har en egen sida..som du själv säger så behöver du inte känna någon press då (annat än från oss som vill läsa) Tycker dina ”drömmar” om vad som kan bli med denna sida är fina o kanske kommer uppfyllas en dag =) Kram/Mari

 2. Ibland är det precis det man behöver, lite lugn och ro och barnen kan storma runt.

  Än en gång, va roligt att du börjat blogga igen, trevlig helg = )

 3. Åh Magdalena…

  blev så glad att jag nästan fick tårar i ögonen när jag var inne på Hannas sida precis och läste att du börjat blogga igen! inom 30 sek var jag här och läste:)

  Jag hoppas att du mår bra och att det nya jobbet känns roligt & givande!

  Nu vet jag återigen vad jag ska göra varje dag när jag kommer hem från jobbet, ta 10 välbehövliga minuter i soffan och läsa din blogg!

  Välkommen tillbaka och tack för att du skriver så fint och roligt, ska även skriva och tacka Hanna, det hade nog tagit mig längre tid att hitta hit om inte hon hade tipsar!

  En stor kram till dig!

 4. Så här i Nobelpristagar-avslöjar-tider så kan jag bara utropa… ÄNTLIGEN!!! Du har börjat blogga igen 🙂 Jag har saknat din klockrena humor & Lottas hyss! I´ll be a stalker här inne : Sköt om dig!

 5. Oj vad många inlägg på en dag, hur bra som helst Maggan!!! 🙂

  Ha en härlig fredagkväll, själv blir det Idol och fredagsmyyyyyys (som i sången) med familjen.

  Köpte din bok för 2 veckor sedan när vi åkte till Grekland, trodde på allvar att jag skulle kunna läsa den, men med 3 barn i åldersspannet 14 år ner till 8 månader var det bara att glömma att ligga still och läsa, men snart ska jag börja läsa den…i alla fall innan minstingen på 8 mån börjat skolan! 😉

  Kram Ullis

 6. Men åhhh vad kul att du börjat blogga igen Maggan. Jag har saknat alla goa skratt som jag alltid fick från din blogg på bloggfamiljen.
  Ska bli underbart att du kört igång igen och se att du verkar må bra igen.

  Tror detta kommer passa dig perfekt, där du kan styra och få det precis som du vill ha det.
  Så ännu en gång.. Otroligt roligt att se dig i cyberrymden igen 🙂

  En stor kram och hoppas du får en härlig helg..

 7. Åååhhh så glad jag blev när jag såg att du börjat blogga igen 🙂
  Har VERKLIGEN saknat din roliga, underhållande, tokiga & ibland även mer allvarliga sida.

  känner igen mig i vissa saker du skriver, & vi verkar ha ungefär samma sjuka humor =)

  Kan inte skriva mer nu för man ska visst vara chaufför ikväll på döttrarnas tjejmiddagar som dem ska på..
  Ha det riktigt bra nu & trevlig helg på er!!

  Kraaam Tessan

 8. Jiippiii trodde de inte var sant att du är tillbaka!!! Har saknat dig….du är så super rolig. Älskar att läsa din blogg:)
  Lycka till! Kramar

 9. Underbara Maggan….vad härligt att hitta tillbaka till dig,din otroligt sura humor som har fått mig att skratta högt mer än en gång,den har jag saknat på Bloggfamiljen,det är tur att Peter är kvar=)
  TACK för att du förgyller min vardag igen och jag länkar dig från min sida.
  Puss & Kram
  Lotta

 10. Gud, vad kul att du har börjat blogga igen! Har ju följt dig jätte länge och det känns så himla kul att få fortsätta följa dig 🙂 Vi har nog saknat dig minst lika mycket som du har saknat oss. Ha en underbar helg!

 11. Vad glad jag blir när jag ser att du är tillbaka. Kommer att vara här varje dag för du sprider värme med dina ord och tankar trots att vi aldrig har träffats. Trevlig helg och sköt om dig och de dina.

 12. Tjoho , glad att se att du bloggar igen….
  saknat din blogg…
  kul att du är tillbaka Å lyckat till med allt det nya.
  kärlek mimmi

 13. Sååå glad jag blir att du börjat blogga igen. Saknat dig enormt mkt. Lycka till med den nya bloggen och det ska blir superkul att följa dig här. Kramilikram AnnaN

 14. Yabbadabbadooooo! Äntligen tillbaka :=)
  Tack, äntligen något att förgylla dagen med igen.. Det var sjukt booring.. Tills nu.. :=D
  Kramz f.d Älvdaling

 15. Jag hittade dig!!!
  Åh, tack Magda för att du hittade tillbaka till ditt skrivande. Jag har saknat dig så och dina underbara, allvarliga och i de flesta fall MYCKAT roliga vardagslivsbetraktelser.
  Jag känner dig ej, men ändå har jag ett sådant sug efter att få läsa det du skriver, och bli ”en del” i din vardag och din fest. När du la ner på Bloggfamiljen, gick luften ur mig lite, för din blogg var den enda som jag slaviskt följde. Nu är ordningen återskapad. TACK!!!

  Du låter mer harmonisk nu och jag unnar dig och barnen allt det goda i livet som ni förtjänar. Fortsätt behålla din styrka, din energi och dinfantastiska personlighet.

  Nu har jag hittat dig igen och jag släpper dig inte frivilligt igen. Hur stalkigt lät inte det där, men snälla missuppfatta mig ej.

  Ta hand om dig själv och din familj.
  Kram

 16. Hej!
  Vad glad jag blev när jag såg på Hannas sida att du börjat blogga igen, du har varit efterlängtad.

  Låt barnen rusa av sig riktigt mycket så får du förhoppningsvis en skön kväll och helg.

  Hoppas det går bra för Isak, för det är inte alltid lätt att vara mamma till en tonåring, minns ju själv när man var i den åldern.

  Bävar inför att mina killar ska bli så stora.

  Massor av kramar och trevlig helg:)

 17. Äntligen!!! Oh vad jag har saknat att du inte har bloggat, jag älskar att läsa det du skriver! Jag blir så glad att du är tillbaka i blogg världen =) wiiieeee! Kommer med glädje följa ditt bloggande, du är grym!! Många Kramar Frida från Gävle

 18. DU har varit saknad i cyber världen! Tack för att vi får ta del av ditt liv* Jätte kul att du uppdaterar så ofta, då kommer jag gå in här väääldigt ofta och så fort jag får tillfälle :D. Fortsätt o ta hand om dig, njut av lugnet =)

 19. JAA!!!! Har verkligen saknat din blogg!! Älskar din humor och det är så fantastiskt kul att läsa det du skriver! 🙂 Välkommen tillbaka till blogglivet 😀

 20. Hej Maggan!

  Jag heter Louise och är 16 år. Ville bara säga att du är en enormt stor förebild för mig! Jag har läst din bok ett flertal gånger och avundas din oerhörda styrka! Du får en att känna att även om man verkligen nått botten så kan man faktiskt ta sig ur det på ett eller annat sätt, hur illa det än är!
  Kämpa på!

  Jag är säker på att dina söner är enormt stolta över att ha dig som mamma!

  kram

 21. Hej Maggan! Vad glad jag blev när jag läste på Hanna´s blogg att du börjat blogga igen! Jag har följt din blogg sedan den började och jag tycker du verkar vara en sån fin person. Härligt att du kommit igång med jobb m.m på Tv4! och att du verkar må mycket bättre efter alla skriverier…Stå på dig!! Kram Sara

 22. Åh vad jag har saknat dig Maggan! Blev så glad när jag såg att Hannah skrev att du har börjat blogga igen! Nu kan jag leva normalt igen! 😉 Kram

 23. Läste just nu Hannas blogg, och såg att du ÄNTLIGEN hade börjat blogga igen!!! TACK, det är så roligt att läsa era bloggar!!!
  Många kramar till dig,

 24. Åååh vad kul att du har börjat blogga igen!! Jag har saknat dina inlägga och din sjuka humor, så jag blev jätteglad när jag läste i Hannahs blogg om din sida. Kram på dig!

 25. Maggan, vad kul att du ar tillbaka med skrivandet! Har saknat dig och ditt skrivande! Du ar en stark forebild och du gor ratt i att satsa pa dig sjalv! Du har formagan att inspirera och dela med dig av dina erfarenheter.
  Lycka till med allt och du verkar vara en helt fantastisk person!
  Varma kramar, Celia

 26. Åååh vad kul att du har börjat blogga igen!! Jag har saknat dina inlägg och din sjuka humor, så jag blev jätteglad när jag läste i Hannahs blogg om din sida. Kram på dig!

 27. Ååååååh ÄNTLIGEN!!!!!!! Jag läste dina bloggar varje dag på bloggfamiljen.se och när du slutade så blev det fasen såååå mycket tråkigare….och idag gick jag in och läste Hannah´s blogg där hon berättar att du har din egen blogg nu. Herre jösses vad glad jag blev. Jag ser fram emot att följa dina bloggar varje dag igen, du skriver på ett sätt som gör att man både skrattar och inspireras om vartannat. Tack för det!! Kram Carina

 28. Äntligen!
  Va kul att du valde att börja blogga igen. Det är kul att läsa din blogg för du skriver inte bara om glitter och glamour som andra kända personer. Du skriver positivt/negativt hur det är att ha lite större och yngre barn och vara ensamstående och allt vad det bär med sig. Jag tror att många kan känna igen sig i din vardag. Iallafall gör jag det. Du har en kul blandning av allt. Så välkommen tillbaka i bloggarnas värld.
  Kram

 29. Åhh vad glad jag blev idag när jag såg att Hannah skrev att du är tillbaka. Fick tårar i ögonen för du har verkligen varit saknad. Nu har jag läst igenom alla dina inlägg och det känns så härligt att åter igen få se fram emot att få en stund med att läsa din kanonblogg som förgyller min dag.Tack Maggan!!!! Kram

 30. Hej!
  Jag var inne på din systers sida för att se om det stod något nytt om dig, och jag blev jätteglad när jag såg att du börjat skriva igen.

  Du har lika sjuk humor som jag och det roar mig enormt. Samtidigt känner jag igen mig i väldigt många av dina situationer, tonårsbekymmer, oron och omsorg för dem – att man vänder sig ut och in för att hjälpa och stötta dem, exmän osv, osv.

  Jag hoppas verkligen att du har det bra!

 31. hej!
  du har en otroligt fin blogg!
  du är en tjej som man verkligen skulle vilja ha som kompis – jag skulle gärna se dig som gäst på en av mina tjejmiddagar :):)
  har tre barn – 4, 13 och 16 år,så jag känner igen mycket av det du skriver om. för tillfället tar 13-åringen (tjej)mest energi…. 😉
  ha det bra!
  kram Sara

 32. Åh va kul att du bloggar igen! har saknat dig myycket! måste också säga att du är en sån otroligt stor förebild för mig! Hoppas du får en underbar helg och njut ordentligt;) Bamsekramar

 33. Tack tack tack för att du är här igen. Du får mig att gråta och skratta om vartannat. Du får mig att le i min egna pissiga situation…Tack igen du fina fina Magda!

 34. Maggan vad jag har längtat efter dig!!! Så kul att du har börjat blogga igen och förgyller en del av min tid framför datorn!!!!

 35. Hej söta Magdalena! Äntligen är du tillbaka, har saknat dig och dina ord! vill bara säga att du ger mig inspiration, du har en sån värme och humor. Du får mig att må bra! Hoppas allt rullar på bra med nya jobbet och att du kommer fortsätta bloggandet ett bra tag ( så ofta du känner för) Stor kram och välkommen tillbaka!

  //Emma

 36. Hej Maggan! Tusan vad kul att du börjat blogga igen 🙂 Följde din sida på bloggfamiljen men var nog lite mesig för jag vågade inte kommentera hehe! Men nu kan jag inte låta bli,du förgyller verkligen tillvaron :)!!!!! KRAM

 37. Hej =)

  Vill bara säga att jag tycker det är jätte kul att du skrivr igen. Följde dig förrut & läser även din systers blogg.
  Blev väldigt glad när hon tipsade om denna sidan…har saknat din roliga humor.

  Kram

 38. Jätte roligt att du bloggar igen 🙂 Följde din blogg dagligen förut! Har nyligen opererat mig för en cysta i magen som hade 8 liter vätska i sig. Kommer före och efter bilder snart på min blogg 🙂 Jag kommer att fortsätta följa din blogg! Kram!

 39. Åh, vad glad jag blir att du är tillbaka :D! Och man kan kommentera utan att bli medlem någonstans, yippie :)! Väntar spänt på Lottas nästa hyss, skrattade så jag grät åt dom inläggen på förra bloggen. Stort tack att du har börjat blogga igen!
  Och du, tonåringar växer upp, jag lovar!

  Trevlig helg!

 40. Hej Magdalena!!
  Vad glad jag blev när jag läste hos Hanna att du börjat blogga igen.
  Jag följer bloggfamiljen dagligen, men oj vad du är saknad där 🙂
  Ser fram emot att få fortsätta och läsa bägge bloggarna.
  Ville bara berätta, att vara tonårsmamma är aldrig lätt. Börjar lära mig den hårda vägen själv just nu.
  Men har ingen tonårs son, däremot en tonårs dotter.
  Välkommen tillbaka och kramar i massor Anneli

 41. Hej Magdalena. Det är trevligt att man börjar se dig ute på stan i Sigtuna. Jag tvivlade nästan på att du bodde här, men nu har jag sett dig typ två gånger i veckan i flera veckor. Är du singel? Jag är supersingel, varannanveckaspappa 😉 Du verkar trevlig. Och vacker. Men … jag tänker bara beundra dig på avstånd. Jag lovar. Kram X

 42. Åh, tack för att du börjat blogga igen! Gillar ditt sätt att skriva och att du bjuder så mycket på dig själv. Du gör mitt liv lite roligare då jag skrattat många gånger åt dina blogginlägg. Ha det bäst, kram

 43. Heeej, åh, är du tillbaks i blogg världen, jag är s uttråkad på allt just nu och har saknat din blogg, du räddade min kväll, jag var inne och läste på Hannas och såg det:-) Thank guud;-)
  Stor kram

 44. Tack, tack, tack – Du är tillbaks!! Då är dagarna räddade igen, det har varit tomt utan dig. Och det menar jag verkligen. Trodde inte jag skulle kunna sakna en person jag inte känner. Men jodå!

  Stor kram

 45. Tjoohoo!! Vad glad jag är!! Älskade att läsa din blogg och blev så ledsen när du slutade skriva :o( men nu är jag glad igen!
  Skönare humor får man leta efter!
  Kramar till dig!

 46. Som en trogen läsare i bloggenfamiljen så blev jag jätteglad att hitta hit, du är en riktig glädjespridare med dina roliga och smart formulerade texter. 🙂 Önskar dig all lycka även med denna blogg.

 47. du måste nog tyvärr blogga på någon annan sida, med alla besökare du har så blir de tungt för denna sida, tar runt 5 minuter att komma in här..! kram

 48. Det var nog Bobbys (frisören) inlägg i sin blogg om er som satte igång dessa rykten igen…, han skrev att ni är ihop igen för att en stund senare radera meddelandet vilket naturligtvis gjorde gamarna vilda av skvallerglädje. Får hoppas att det inte skapar nya löp i skvallerpressen nu bara. 🙁

 49. Maaaaagggggaaaaannnn!!!!!!

  Jag har saknat din blogg så otroligt mycket! Lämna oss aldrig igen är du snäll!

  Ser fram emot att få fortsätta läsa om dina roliga upptåg.

 50. Hej Maggan!!! Hittade hit tack var e söstra di=O) Va så himla kul att läsa dina inlägg, har verkligen saknat dig på bloggfamiljen. Så nu när jag har hittat dig igen, blir du inte av med mig=O) Ha en bra helg, kram

 51. Åååh vad glad jag blev när jag läste på Hannahs blogg att du börjar blogga igen! Jag är 19 år och föredrar din blogg framför de resterande bloggerskorna, för dina humoristiska men så kärleksfulla inlägg. Du är toppen Maggan!

 52. Som alla andra så tycker jag också det är skoj att du bloggar igen. Jag gillar din humor!!
  Å hur är det med Lotta förresten?
  Ha det så gott!
  Kramkram

 53. Tack Maggan att du bloggar igen!
  Du har för mycket att säga för att sluta.

  Jag har varit ensamstående mamma sen min son var 9 månader. Nu är han vuxen och jag är farmor.
  Jag har levt i destruktiva relationer och misshandlats. Rakt på sak – ja det vore en god ide´att ta upp även sådana lägen/ tillstånd.
  Bry dig om dig! Kärlek till dig!

 54. Fina Maggan! Jag blev så fruktansvärt glad när jag läste Hannahs blogg och såg att du har börjat blogga igen. Jag har verkligen saknat dig!!

 55. Hej Maggan, säger som Sara här ovanför, du måste nog kolla upp din webbsida/blogg så att du orkar ta emot alla dina läsare, som det är nu hänger sig sidan eller inte visas alls när det är många som vill in och läsa!

  Men det är ju ett kul prpblem med många läsare men tyvärr kanske du tappar många pga det då sidan ligger nere.

  Kram.

 56. Hej Maggan!
  Blev så himla glad när jag såg på Hannas sida att du var tillbaka i bloggvärlden!:0)

  Roliga, smarta, ibland vassa Maggan. Har saknat dig!
  Läste igenom bloggen lite snabbt och suckade (tyvärr) igenkännande när jag läste om Isak och hans trubbel. Här är det vår äldsta tjej som det bara strular och strular med. :0( Ibland undrar jag om dom har någon slags knapp *direkttillsopkorg* när man försöker snacka med dom??? Oh well….det brukar ju bli människor av de flesta ändå….fast man får ju itne ge upp! Fortsätta vara den där skitjobbiga vuxna!! Kämpa på!!!
  Och igen. Skitkul att du är tillbaka i bloggvärlden!!

  Kram, Nina

 57. Åhhhh vad glad jag är att du är tillbaka! har aldrig skrattat så mycket för mig själv som när jag suttit och läst din blogg 🙂
  Gillar hur du inte försöker försköna verkligheten, jag har oxå 3 barn och den verkligheten är såklart jätte kul,underbar och ja.. hela mitt liv men det är oxå stundtals asjobbigt och det tycker jag ändå du får fram på ett roligt sätt 😉 Tack för det!
  Massa kramar!!

 58. Hej Maggan….Vad jag är glad över att du börjat blogga igen, nu är ordningen återställd =) Kommer följa dig slaviskt här som på bloggfamiljen, bara fullkomligt älskar ju dina inlägg =)Du är grym…Ha en toppen helg.

  Kramar Susanne

 59. ÅÅ gud vad kul att du börjat blogga igen!:D
  blev så otroligt ledsen när du slutade blogga, men förstod samtidigt varför. det som betyder mest är ju att du mår bra 🙂
  men gud så kul att du bloggar igen. du är min förebild.
  puss på er
  //Glad 15 årig tjej:)

 60. Hej

  Va kul att jag hittat till dej igen. Gillar verkligen hur du skriver, ärligt och roligt.

  Så välkommen tillbaka!

  All Lycka till dej!
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..