Hej och välkommen till min sida!

Hej, vad kul att du hittade hit!

IMG_0093

Jag är tillbaks i blogg’bubblan, jag kunde inte hålla mina fingrar borta från tangentbordet längre.

Jag har gått i blogg terapi, ”AB” (anonyma bloggare) Jag har ätit medicin mot bloggandet. Men inget hjälpte;-)

Skämt och sido, jag tog en behövlig paus, ett break. Mitt nya jobb på produktions bolaget har börjat rullar på, jag har fått vila lite och kunnat fokusera på mig, och på killarna.

Jag la in mitt hjärta och själ i min älskade systers sida  Bloggfamiljen.se  som nu riktigt kommit på benen och blivit en av Sveriges mest lästa portaler!  Jag är MYCKET stolt över dem, och jag är tacksam som fick vara  delaktig.

Jag är så glad för att jag fick stötta dom i starten och se deras ”blogg’bäbis” växa sig stor. Men efter en tids vila och efter timmar av tänkande så kände jag att det var dags att satsa på mina egna drömmar.

Det här kommer inte vara någon proffs’blogg, eller någon inkomstkälla för mig. Den här bloggen kommer vara min lilla ”skriva av mig sida”

I bland kommer jag skriva mycket och ibland ingenting alls. Jag älskar att skriva! Jag har saknat att få skriva! Skriva är ett sätt för mig att få uttrycka mig, mina känslor och min smått bisarra humor.

Jag valde att göra det här, själv och inte under en portal eller ett företag. Jag vill kunna styra över mig själv, få utlopp för egna ide’ er  och ge mig själv chansen att förverkliga dem.

Den här sidan är kopplad till min gamla ”bok’hemsida” och jag sitter nu i skrivandets stund och skapar ramarna för min nya bok. Så att göra om den här sidan föll sig naturligt.

Min ”dröm” är att någon gång i framtiden få utveckla den här sidan till ett forum för ensamstående mammor. En sida där vi kan stötta varandra, förstår varandra och finna likheter i varandras liv och vardag.

En annan dröm hade oxå varit att få bygga upp ett nätverk och en träffpunkt för misshandlade kvinnor där ute. För dem som gömmer sig har gömt sig eller för dem som inte vågat ta steget att lämna. Vi är kvinnor! Starka tillsammans, vi blir starkare om vi håller ihop och visar vägen för varandra.

Ja’ja!! Där har ni mina drömmar.. Jag börjar så här, lite försiktigt;-)

Jag kommer inte skrika ut att jag bloggar, du som hittade hit är varmt välkommen!! Jag vill inte att någon där ute ska tro att jag försöker ”stjäla med mig läsare från bloggfamiljen”

Det här är ett stort steg för mig. Men jag är glad att jag gjorde det, glad att jag vågade vara lite tuff och göra något  på egen hand.

Jag älskar Bloggfamiljen och min fina syster (hon var faktiskt uppe på mitt jobb här om dagen och hälsade på) och jag beundrar bloggfamiljens inställning mot personangrepp, elakheter och påhopp. Jag önskar från hjärtat att vi kan hålla samma vänliga ton och anda mot varandra här oxå.

Ni undrar säkert vad jag har haft för mig de senaste veckorna;-) Jag har jobbat, suttit i bilköer skaffat mig en drös av nya fantastiska arbets kamrater. Grinat, skrattat varit förbannad, glad och helt slut på kvällarna.

Små killarna mår bra. Lance är ett musikaliskt geni, han lär sig en ny låt på  en kvart  (jag ska filma och låta dig höra).

20090904250

Tristan har en lös tand, har blivit fena på att åka skateboard. Isak är lika busig som vanligt! Minst en kallelse till rektorn i veckan. Nu ber jag till  Gud att han träffar flickvän snart.

 

Isak säger att han inte är ”flickväns material” Skitsnack!  Om han inte kommer hem med någon innom kort, så kommer jag annonsera efter en svärdotter här hos dig på bloggen..

Jag har mått relativt bra, jag var inne på sjukhuset för någon vecka sen då jag fick en djävulsk huvudvärk. Men det var ingen ny blödning som tur var.( Säkert bara de små hjärncellerna som utvecklar sig och växer efter all kontor’stimulans)

All kärlek till dig och tack för att du tittade förbi!

Maggan x

 1. Underbart. Ett mkt kärt återseende. Kul att du orkar skriva igen. Har varit inne nån gång på bloggfamiljen och kollat om du skrivit men icke då.. 🙁
  Stort lycka till med egna bloggen och med ideérna med forum osv för ensamståeende mammor, låter kanon. Du har ju lite erfarenhet av det kan man säga. Måste vara tungt ibland med 3 barn och jobb. Men du klarar det super säkert.
  Vill bara säga att du verkar super och inte som du skrev en avdankad 3 barns morsa, hahaha.

  Du borde ha lite högre tankar om dig själv. 🙂

  Kör så det ryker.
  //
  David

 2. Hej Maggan, kul att du ger dig in i bloggvärlden igen. Vi som stöttar kvinnojouren i Sigtuna skulle gärna se dig som en av oss, som stödmedlem eller som aktiv. Tror att du har mycket erfarenhet som skulle kunna hjälpa oss i vårt arbete.

 3. Hej Maggan! kul att du börjat blogga igen har följt dig varje dag från bloggfamiljen å blev jätte glad när du nu börjat igen=) Du är en stor förebild för mig ska du veta, önskar man vore lika stark som du! go girl kramar

 4. hej fan va skoj o se att du e tebax…har faktiskt saknat dina inlägg o tyckt det vart lite tråkigt att du slutade men e överlycklig att du började igen…VÄLKOMMEN!!!
  många kramar

 5. Jag dog just av lycka när jag hittade din nya blogg. Fy sjutton vad jag saknat dig och dina inlägg hos bloggfamiljen. Äntligen är du tillbaka! Du har gjort min dag 🙂

  Tycker det låter som en fin tanke det där med forum för ensamstående föräldrar och även det du skriver om nätverkande för misshandlade kvinnor. Har du uppmärksammat att Polismyndigheten kör kampanj mot Brott i nära relationer? Detta är verkligen ett område som behöver uppmärksammas då det är betydligt vanligare än många tror.

  Ha en fin helg!

 6. Men åååååååååh vad glad jag blir! Välkommen tillbaka! Läste just på din systers blogg att du har börjat blogga igen. Följde din blogg hos dem och bara älskade den! Den innehöll Allt. Humor, vardag med fam o barn, fest, vänner, Lotta o med en twist som bara du kan få till när du skriver! Ska bli underbart att få följa dig igen, har undrat hur du haft det! När man följt dig mer el mindre varje dag så länge o sen bara vips slutade du blogga undrar man ju hur det gått med nya jobbet o allt annat. Kul ska detta bli! Kram till dig*

 7. Åh vad roligt att se att du har börjat skriva igen. Har verkligen saknat din blogg..Det var det första jag gjorde när jag satte igång datorn på morgonen att kika om du hade skrivit något..Önskar dig all lycka i livet..Det lilla jag vet om dig räcker för att förstå att du förtjänar att vara lycklig..

  Kram Johanna

 8. Hejhej Maggan…KUL att du bloggar igen ju , jag saknat dig o ditt roliga o trevliga sätt *L*
  Läser ju Bloggfamiljen varje dag ,minst 1 gång. Var lite orolig ett tag då Hanna ej nämnde dig alls på sin blogg. NU fick jag en ny blogg att läsa o jag så glad.
  Ha en underbart skön helg, o detta med ensam mamma…Ja jag änka o ensam med 2 tonåringar så, kan vara tufft men måste gå. Kram o välkommen med bloggen i mina favoriter.

 9. Åh så roligt och varmt välkommen ”tillbaka”….jag följde din blogg varje dag på bloggfamiljen och tyckte dte var sååå tråkigt när du valde att ta ett break. jag kunde nämligen sitta här i min ”ensamhet” på kvällarna (sambon jobbar ute) och skratta högt åt dina upptåg *fniss*…Alltså tycker jag det är grymt roligt att du är tillbaka och jag hittade hit genom länkningen från din systers sida :-)…Lägger till dig i favoriter nu :-)…hihi. Hoppas du har haft en bra dag! kram/Joysan

 10. JAAAAAAAAAAAAAAAA…. Du är tillbaka 🙂 Har saknat dig såååååå. Det här kommer att gå hur bra som helst 🙂 Kram

 11. Hej vad kul att du börjat blogga igen, Jag hittade din sida när jag var inne på Hannahs blogg i dag och jag vart överlycklig när jag såg att du börjar blogga igen har verkligen sett fram emot det! =) älskar att följa vad du och din familj har för er. du verkar så stark för att vara ensam mamma åt 3 jätte fina pojkar, hoppas jag blir så när jag får barn! varma kramar =)

 12. Jättekul att du är tillbaka med bloggandet fina Maggan! Du har , som du redan vet, varit mycket saknad. Spännande med ny bok också =) Kram/Mari

 13. Åh vad härligt att hitta dig bloggandes igen! Blev jätteglad när jag såg i Hannahs blogg at du har en egen sida.

  Nu kan vi följa både dig och Hannah igen, känns mycket bra!

  Kram Ullis

 14. ÄNTLIGEN !!!

  Va jag har saknat ditt bloggande, helgen och hösten känns räddad när jag nu får läsa dina underfundiga inlägg.

  Roligt att du börjat om igen

  Magda

 15. Vad roligt att du är tillbaka i bloggvärlden igen maggan! Ska bli roligt att få läsa om alla dina upptåg igen, man kan inte mer än älska din humor =)

  Hoppas allt är bra med dig och pojkarna i höstkylan!

  Kram

 16. ÅÅÅ Maggan vad kul att läsa om dig!
  Hoppas du tar hand om dig själv (i första hand för det behöver du;-) och din familj!

  Många kramar från mig
  P

 17. Åh…Maggan and the Hogan family… va kul att man får se dig och höra dina lustiga kommentarer….skrattar högt i min ensamhet när jag läser…jag kände mig nere..läste…nu e ja glad igen!!!
  Blessings

 18. Åhh SÅ glad jag blev när jag hittade hit, jag har saknat dig så otroligt mycket, blev så ledsen när du slutade. Du sätter verkligen guldkant på mina vardagar med dina härliga inlägg.Önskar dig en underbar fredag. KRAMAR

 19. DU är tillbaks! Skönt att höra att livet verkar
  bra, du har en sån otroligt rolig humor och verkar vara en sån fin person! Vilken fin blogg , bilderna ,färgerna och fina DU! Ser fram emot att följa
  ditt liv igen, tack för att du är tillbaks i blogg
  världen och förgyllar min tillvaro, har även röstat på dig som kändisbloggare
  eller vad det var för kategori? Ha en underbar
  höst, kram

 20. Heeeej Maggan!

  Härliga fredag, du gjorde den just ännu härligare när jag fick se på Hannahs blogg att du börjat skriva igen! 🙂

  Har saknat dina inlägg som sjutton!
  Oj oj vad glad jag blev nu!

  Jättefin sida du har, lycka till med den & välkommen ”tillbaks!

  Hoppas du & familjen får en skön helg!

  Kram!

  /O.

 21. Jag är så glad att du är tillbaka Maggan ! Har saknat att läsa din blogg, och din humor har jag saknat fruktansvärt mycket. Du lyser upp dem mörka dagarna med din otroliga humor, och det finns inget bättre än att sitta med morgonkaffet och läsa din och Hannahs blogg !
  Välkommen tillbaka 😀
  Kram

 22. Äntligen! Ett kärt återseende! efter flera år av sjukdom har dina jävlaranamainlägg alltid lockat till skratt och eftertanke, men framförallt KRAFT samma kraft önskar jag att jag och alla andra här som saknat dig lika mycket som jag kan återgälda till dig! Alla mina kramar o tankar!
  Alexandra

 23. Hej Magdalena!

  Vad kul att du är tillbaka!! Jag har verkligen saknat att läsa om dina äventyr.

  Lycka till med allt!

  Kramar från Emma

 24. Åhhh vad glad jag blir att du har börjat blogga igen!
  Följde dig lite i smyg på bloggfamiljen,det vill säga att jag aldrig lämnade nåt spår efter mig..:)
  LYcka till med det här och jag kommer garanterat följa dig och hoppas på nya galna upptåg.
  Du har ju en underbar humor!

  Kram från Kina

 25. Äntligen Maggan!
  Jag är så glad att du vill blogga igen, det har varit så tråkigt att inte få läsa om dig – av dig. Du har så mycket: vilja,humor,humör och kärlek.
  Lycka till!

 26. JIIIIPPPIIIIEEE!!!!

  Äntligen! Gud vad jag har saknat din blogg. Skit kul att du börjar igen.
  Du ger mig mitt välbehövliga dagliga skratt, efter en hård dag med 3 trotsande barn och en galen hund. 😉

  Hoppas allt är bra med dig och din fina familj.

  Kram Maria.

 27. Fruktansvärt kul att du börjat skriva igen. Du blev väldigt saknad när du slutade. Mornarna med kaffe och frukost framför datan utan dina roliga formuleringar om händelser av olika slag blev inte längre lika mysiga….Men fattar att du behövde ett breake. Ta hand om dig för du är värdefull.
  Kram

 28. Gud vad härligt att du börjat skriva igen, har saknat din blogg! Du skriver med humor om vardagssaker vi alla kan känna igen oss i, du är helt underbar! Jag har läst din tidigare blogg och din bok, vill bara säga att jag beundrar dig och din styrka, du har varit med om mycket tufft, men ändå tagit dig tillbaka. Stor kram till dig!

  /trogen beundrarinna och läsare

 29. Kul att ”se” dig igen! Har lagt till dig i mina Favoriter nu så att jag snabbt och lätt ska hitta hit igen.

  Ha en härlig, om en regnig, hösthelg! 🙂

 30. Ååå va kul att du är tillbaka =) Har saknat dina blogginlägg. Hoppas du mår bra o ser fram emot att läsa dina tokigheter o när du delar med dig om ditt liv. Dina planer låter ju jättebra! Stor Kram

 31. Skitkul verkligen att du är tillbaka.
  Har saknat dina blogg inlägg. Nu har man nått att skratta åt igen!!! YIPPIE!!! Kram Maria

 32. OOOOH jag blev såååå himla glad när jag läste på din systers sida att du har börjat blogga igen! Det var verkligen tomt när du slutade blogga. Du skriver så himla roligt och er en liten guldkant på tillvaron. Min man tycker jag är helknäpp som ”ägnar” mig så mycket åt ”låtsasvänner” men bor man som vi utomlands, och tiden är lång ibland – har precis flyttat från England till Kanada – behövs lite extra skratt och det får jag av dig!! Kalla det patetiskt eller ej..men så är det!

  SÅÅÅ, än en gång TACK för att du är tillbaka!

  KRAMAR
  Jessie

 33. Åh va roligt att du börjat blogga igen maggan! Har saknat din gala blogg tok mycket! sidan var också super fin! Kram kram!

 34. Det är underbart att ha dig tillbka, jag vet inte hur många ggr jag varit inne på din sida på bloggfamiljen bara för att se om du skrivit en ynka rad =) Så nu kan jag äntligen få skratta med dig igen, skall bli så roligt att åter få följa din vardag och dina galna upptåg. Hoppas att dina drömmar går i uppfyllelse. Varma kramar Susanne

 35. Härliga härliga du!
  Blev så ledsen när du slutade hos Bloggfamiljen.
  Men blev såååååååå glad när jag hittade dig igen!

  Kram

 36. Åh vad underbart att du har ”kommit” tillbaka och fortsätter att skriva.. Jag älskade att läsa din blogg då du skrev för bloggfamiljen..jag skrattade och grät om vart annat…Jag kommer med glädje följa din vardag,med roliga upplevelser och kanske även en del ledsamheter…Jag följer med spänning och glädje din blogg.. Kramar Therese

 37. Härligt att du är tillbaka och bloggar igen =)
  Du Magdalena,jag skulle göra allt för att få vara din Isak´s flickvän. Han är ju verkligen jätte snygg kille 😉 Och även AIK:are som jag =)
  Hälsa han från isabell i västerås.
  Kramar

 38. Hej Maggan, kul att du är tillbaka. Var riktigt trist att du slutade blogga, men så hittade jag hit till din nya sida, ryktet sprider sig snabbt …. ska bli kul att följa din vardag och få lite inspiration till positivt tänkande. Kram på dig

 39. Åh så glad jag är att du börjat blogga igen!!! Har saknat din blogg jättemycket. Välkommen tillbaka får man väl säga. 🙂

 40. Kul att du är tillbaka 🙂
  Jag hade precis kommit in i bloggens värld och hittat Bloggfamiljens sida där framför allt din blogg var så himla kul att läsa 🙂 då du bestämde dig för att sluta 🙁
  På ett sätt tyckte jag det var skönt eftersom jag bara var tvungen att gå in och läsa din blogg varje dag, det blev som ett gift 😉
  Nu när du är tillbaka igen kan jag inte låta bli:-)men det gör inget för det är så himla kul!!!!!!!!!!!

 41. Hej Maggan!

  Äntligen tillbaka igen, jag blir så glad:-)!
  Skönt att höra att jobbet är bra & att Du trivs m Ditt liv!
  Det var himla kul att läsa om Dina drömmar. ”Känner” jag Dig rätt, så kommer Du att genomföra dem alla!

  Kram på dig!
  /Linda

 42. Hej! Du är så oooootroligt VACKER! 😉
  Vill berömma dig för allt du har gjort. Har bland annat läst din bok och fått många vänner till att läsa den. Det är den bästa ”KÄNDISBOKEN” jag någonsin har läst.

  Lycka till m allt…. och bara så du vet jag prenumererar på postkodlotteriet 😛

 43. Fina, fina Maggan! Välkommen tillbaka. Vi är många som har saknat dig och dina fantastiska ord! Hittade precis hit från Hannahs sida och ska läsa i kapp nu, så det lär trilla in fler kommentarer efter den här. Vill bara önska dig all lycka med din sida, med dig själv och dina fina barn!

  Många kramar från Anna i Eskilstuna (som har världens trotsigaste Isadora, 21 månader).

 44. Katjing vad härligt att du bloggar igen! Känner igen mig i en hel del. Har varit ensamstående mamma med liknande erfarenheter som du dock inte längre då jag träffade ny man för några år sen och vi skaffade tre barn ihop, mao fyrbarnsmor nu!

  Go girl!

 45. Jag saknade dig på Bloggfamiljen så jag tänkte att jag söker på magdalena graaf. YES! You´re back. Jag gillar din stört sköna humor har saknat den och dig. KRAM!

 46. Din bok är gripande och personlig, streckläste den:) Väldigt bra!! Tack!

  Vettiga åsikter i intervjuer mm. Du verkar trevlig!

  (Jobbade med dej på McDonalds en gång i tiden o gick på samma gymnasium:)

 47. Åhhhhh, du är tillbaka! Googlade på dig o jädrar i gatan va glad jag blev nu. Hänger faktiskt inte alls lika mkt på bloggfamiljen sen du slutade…tyvärr. Men kikar in där några ggr i veckan – trots allt-.

  Härligt att du är tillbaka o man kan få följa ditt liv med din otroligt sköna humor!

  Såg faktiskt dig när jag var i Sigtuna för nån månad sen…blev helt paff att du stod där. Dagen efter skrev du att du skulle sluta blogga. Jag var såååå nära på att säga ”Hej, jag läser din blogg, du är störtskön” men kände mig helt fånig..o bara stirrade istället. (typisk svenne-banan!!) 😉

  Nu vet jag vad jag ska göra ikväll! Läsa ikapp här. Sitter på jobbet o ”syndar” nu.

  Ha en fin dag!
  Kram
  Anna

 48. Vilken otroligt fin sida! Det här är nog en av de snyggaste bloggarna jag varit in på, och jag läser många bloggar =) Du är grym, keep up the good work!

 49. Hej och tack gode gud för att du är tillbaka igen…
  Letade och fann dig till slut 🙂
  Har läst din underbara bok och grät floder medan jag njöt av varje, eftertänkt men ändå spontant, skriven rad.
  Fantastisk bok och fått min 14-åriga dtr att läsa den och vi båda har blivit riktiga beundrare av dig.
  Måste tillstå att jag och många med mig hade en förutfattad mening, orättfördigt jag vet, men du har sannerligen visat ditt rätta jag och verkar helt underbar.
  Hoppas allt går väl och du och de dina mår gott 😉
  Jag unnar dig allt gott och vet hur publicitet både positiv och negativ kan te sig och hur familjen påverkas.
  Vi är en s k offentlig familj och jag gör allt i min makt för att som du, uppfostra barnen till att stå på egna ben och inte låta sig förföras av glamour.
  Jag är som du yrkesarbetande och håller hårt på min egen karriär trots känd make. Jag är den jag är och försöker se nåt positivt hos avundsjuka negativa individer. Alla har något gott bakom den trista fasaden får man hoppas.
  Skoj med nån som jag tycker känns så nära min egen filosofi.

  1000 lyckönskningar anki

 50. Det är så mysigt att mina tonårsidoler, du och Hannah bloggar. Då kan jag följa er dagligen. Så mysigt. Jag hoppas att du släpper en ny bok snart, för du kan det där. Har läst din bok nu 170 ggr minst och gråter nästan varje gång. Gripande och grymt bra! The best! Stor kram från ditt fan i ”Peking”

 51. Hej Magdalena

  Jag ville bara skriva några rader då jag precis läst klart din bok, den var så gripande o många tårar föll på min kind : (
  Vilken otrolig styrka du måst ha haft o va mycket du har fått gå igenom.
  Jag är ganska dålig på att läsa böcker men då jag just nu är hemma och är sjukskriven ett par veckor kom en arbetskamrat över med boken och sa jag säkert kommer att streckläsa den..det gjorde jag.

  Kul läsa din blogg oxå och jag såg du håller på med LCHF som även jag har börjat med.
  Ps jag fuskar oxå, det är inte alltid så lätt : ) hihi

  Kram till dig

  //Maria i Kolmården, fd Märstabo : )

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..